Monday, October 31, 2011

FRame GamBar Ku Dah siap...

Pagi semua....
monday blues... 
aku lagilah sebab baru balik dari kg kan...
hati masih lagi di kat kg...hahahhaha..

oklah nak kongsi sedikit kegembiraan nie...
frame gambar ku dah siap...
tu hati yang tambah berbunga2 tue...
tapi tak pi ambil lagi kat rumah ayu...
baru tengok kat FB...
tapi tak mengempat2 nak publish kat BLOg...

tapikan ..kalau ambil pun tak boleh gantung lagi...
huhuhuhu hubby kata tunggu masuk rumah baru dulu...
nampaknya kena simpan cantik2 dulu dalam kotak...
korang nak tengok tak....
jomlah .....

inilah rupanya...
kalau korang berminat nak tempah jugak ..
pergi kat sini ye...

ayu ni dulu ex-opis mate...
hasil tangan dia memang cun...
rega pun murah je....
jomlah tempah ramai2 ....buat kenangan....
baru perasan cute mum pun tempah gak....comel mereka sekelurga pakai baju purple
korang nak tengok gambar klip sini ye...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

amiey lee said... [Reply]

wahhh macm besttt je

airis naufal said... [Reply]

keh keh.. blum amik dh publish ye kak jue.. nt nk dtg amik inform tau.. wah, cntikla rmh baru kak jue nt dihisai frame2 saye..kehkeh

Amy Syaquena said... [Reply]

cantik dan suka sangat..leh amy skodeng kat sana lak...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

amiey :memang best

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

airis naufal:tak sabar nak pi ambil..mesti cun dinding rumah ku nanti

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Amy Syaquena :jangan lupa usha kat sana ye..

LYAfrina said... [Reply]

awww... omelnyerrrr.
tbekenan plok

aanie said... [Reply]

dah like dah fb dia...cuma tgh decide nak letak gambar mane je ni..lagipun nak tunngu masuk umah baru gak..hehe...

Salina@IbuAqil said... [Reply]

cantek cik jue.. ;)

Cute Mum said... [Reply]

wah.. dah ada..
cantiknya..
bilalah kami pula nak tempah..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

cute mum pun adelah cik jue tengok.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa