Saturday, October 15, 2011

Blog Ku KeNa seRang malvare

buka2 fb dapat mesej dari cikdah...


"Blog cik jue malvare"

alamak dah mula cuak sebab sebelum ni dengan orang cerita je...
10Q cik dah sebab kasi info mcm mana nak kasi ok balik...
kena remove/unfollow dulu link yang kena..
pastu baru ok....

pastu kalau kita nak tahu mcm mana blog kita kena ke tak
jom pi ke link nie...




ok pada2 sapa2 yang kena sila buat mcm cik jue buat...
nanti dah ok korang followlah balik ....




.....cik dah 10q so much....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

cik dah faridah said... [Reply]

olo..olo..sama2 cikjue....arini cik jue yg kena,mana tau sek sok lusa kiter plk kena..sama2 bantu..

Aku Ibu Muda said... [Reply]

kak na...tu mesti malware dari blog familymoza kot....huhuuu

skang ni kak an dh buang sumer blog list...so, biarkan je dlu...harap2 sehari dua nanti dh ok

*blog kak Na boleh bukak mcm biasa ni

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Alahai susah ati lak ni.. Cik jue kalo blog kita pn kena serang ngan malware ni bgtau ye cik jue.. Camna nak tau blog kita kena serang cik jue?

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

kak an:yup dari family moza..kak na dah remove dari list nanti dah ok kak na masuk balik ok...tapikan kak na masuk family moza sampai sekrang masih malware lagi...


cik dah:yelah cik dah susah sama2 senang pun sama2 ok

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

salina:pi kat link yang cik jue kasi tue...

Mrs.Imran said... [Reply]

haaaaaaaaaa...jue, ila dah kena dah...lama gak arrr...nak repair blk, last2 aku buat blog lain...hehehhhe

MamaYatie said... [Reply]

kelmarin akak kena juga Jue..dr eryati..sib baik dah ok

~izan~ said... [Reply]

ada jugak blog2 yg izan xdpt masuk..tp izan stakat ni boleh masuk blog cik jue.. =)

~izan~ said... [Reply]

ada jugak blog2 yg izan xdpt masuk..tp izan stakat ni boleh masuk blog cik jue.. =)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa