Friday, October 21, 2011

Beli Burger KinG Dapat Mug...

salam jumaat semua...
kejap jekan..pejam celik pejam celik dah jumaat balik...
minggu ni farisyah demam...
cik hubby ambil cuti temankan dia kat umah...
tapi semalam n hari ni dah pi sekolah balik..alhamdulilah...
walaupun demam tetap aktif dan beselera mcm biasa...


tengahari semalam..
cik jue n budak2 opis ...makan burger king delivery kat opis...
saja nak guna khidmat delivery....hahaha...

kami beli banyak ...
RM 97.80...
sekali dapat percuma Mug 2 bijik....
yang order 7 orang...
jadi yang jadi pemilik mug tue....


mestilah cik jue..sebab cik jue yang order....
sorang lagi.....
Nusi- sebab dia sorang je jejaka kami selain cc midon.....

ini muka depan dia...
ada lambang "burger king"

ini pulak belakangnya....
"100 plus"



cik jue suka dapat barang PERCUMA nie...
korang suka tak kalau dapat barang PERCUMA????


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

anie said... [Reply]

barang free suka..tapi berang free xsuka..hahahah

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

anie:aku dah betulkan ok..BARANG FREE

Ya ALya said... [Reply]

suka sangat2 barang free ni,kalau dapat makan free lagi suka...

eB ezrin said... [Reply]

x pernah spt. hu3

Anonymous said... [Reply]

banyaknyer yuang order tuuuuuuuu.......x ajak kami pun noooo join sekali....

amiey lee said... [Reply]

wahhh mestila sukaaaaaa

Aku Ibu Muda said... [Reply]

ada ke yg tak suka brg FOC? hehe

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

huu..name lagi free...opkoz le ske jue... hihihi

maszmadi said... [Reply]

bestnyer... masz suke barang percuma lagi2 cantik mcm mug nie.. erm, cik jue x mor bg mug ni kat masz ker.. muahaha

aanie said... [Reply]

wah, syoknya dpt mug free....

Qhaifa Nur said... [Reply]

nasib baik yang tak dapat mug ni ok..
suka juga dapat barang free boleh buat koleksi...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa