Thursday, September 15, 2011

RaYa kami Dari Tahun ke tahun

Nak kongsi gambar raya kami...
alhamdulilah dah 6 tahun raya bersama cik hubby...
dan
5 tahun raya bersama farisyah...

ada dari 2008 hingga 2011 (sekarang)

2005
(baru kawin n gambar tak tahu kat mana...tema peach- turn cik jue)

2006
baru habis pantang farisyah...
(gambar pun tak de -tak de tema- turn cik jue jugak)


2007

turn cik hubby -purple...

2008
gambar tak tahu kat mana..
hand disk hubby rosak..gambar pun selamat..
tema kelabu...rumah turn cik jue


2009

turn cik hubby..
tema hijau ok..

2010

turn cik jue
warna oren...


2011


tahun nie..
turn hubby...
baju pink....ok..tapi cik hubby baju tahun lepas ok...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

13 comments:

Cik Ila said... [Reply]

Banyak variasi warna dari tahun ke tahun...
Alhamdulillah..semoga bahagia selamanya! ;)

mama tims said... [Reply]

wah tiap2 thn ada tema baju ek..tp thn dpn kena tambah ahli..farisyah nak adik..hehehe

anie said... [Reply]

sumer tahun pun cik pojie xpakai one suit baju melayu..
next year aku tunggu..bgtau pojie aku cabar dia next year kena pakai lengkap baju melayu..
kalau pakai lengkap aku blanje dia makan kat alamanda..hahaha..

Anonymous said... [Reply]

Nasi tambah tuk statement anie.. dengan bersampin siappppp!!!! hahahaha

mamalieyna said... [Reply]

alaaa baru nak tgk en hubby awak berbaju pink..hee~

syok pulak bila diimbas2 gini kan..^_^..ada perbezaan tema setiap tahun..

ch@ said... [Reply]

comel je farisyah thn 2009 tu. nmpk chubby sikit dia.

wow family potret cikJue, time raya je la boleh buat mcm ni. kita kalau dah bertukar turn, biasanya tetap ada balas semua. kasi fair.

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

anie n bal :pozi terima cabaran mung...

maszmadi said... [Reply]

asik bertiga jerk.. tahun depan berempat lak yerk..

eB ezrin said... [Reply]

suker tgk.. nmpk makain ayu anak dara kecik tuh ;)

Myra Jay said... [Reply]

Bestnyer ada koleksi raya setiap tahun..

Myra pun buat camni gak, tapi baru 2 tahun, kena simpan lagi ni :)

dilazfamily said... [Reply]

seronok kan ada tema baju setiap tahun.ada simpanan gambar setiap tahun lagi. kenangan masa depan kan.happy family

mama rifQy said... [Reply]

wahh..husband cikjue pilih kaler pink..waaa..suke suke...sporting

~izan~ said... [Reply]

sama la kita cik jue,gmbr byk yg ntah di mana tak dpt dikesan hehe..tp seronok mcm cik jue..gilir2. izan tak sempat nak gilir2 sbb asben pun takde time raya huhu

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa