Monday, September 19, 2011

Gadget baru.....Jom Urut Bersama Cik Jue

SaLam semua...
seronok cuti 3 hari....
seronokkan...asyik banyak open house n kenduri kawin...
makan2 free ajekan....

oklah cik jue nak cerita pasal Gadget baru....(yeke orang panggil gadget nie)
jom urut bersama cik jue..
barang yang di beli tanpa dirancang...

ok pergi2 jalan2 sebelum tue jumpa pi open haouse rumah BF cik jue...
duk2 cerita2 dia n tetiba buka cerita dia nak beli alat ni kat ayah dia kat kampung n nak suruh cik jue bawak balik weekend nie...sebab cik jue nak balik kg minggu nie...
jalan2 terjumpalah barang ni kat OGAWA....
lepas tu trylah tanya kat promoter dia...
promoter dia pun membebellah kasi tahu ...itu ini....
yang best siap try tue...
memang best......
tetiba cik hubby cakap
"ibu kita beli satu nak...ibu tu suka sangat sakit badan situ sini.."
"yeke nak belikan ni..ibu ok je"

nah ambil kau sekali cik hubby cakap kat promoter tue...
oklah boleh...

nak tengok rupanya.....
merilah sini......




ini rupanya...
semalam dah try memang best..
hilang lenguh2 kat bahu n kaki...
yang paling penting..dia mampu pecahkan lemak jugak....

TQ HuBBy Belikan Ini Buat Isterimu ni...

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

MamaYatie said... [Reply]

bestnya dpt urut2..tak yah la gi tmpt urut bagai yer..hehee

LYAfrina said... [Reply]

BESTNYER KALO BLH URUT NI..BEKI URAT SKET

Aku Ibu Muda said... [Reply]

kak an dah lama ada mende alah ni..

tp last2 terperuk bawah katil...hehe

lg best bila urut manual, tp bila tukang urut tu malas2...baru dia keluarkan alat ni, suh urut sendiri

~izan~ said... [Reply]

mudah la lepas ni cik jue..kami beli yg jenis portable seat urut tu,pun best jugak..tp beli masa sale la sbb murah sikit huhu...

ogawa mmg best!~

nak pinjam yg ni plak cik jue ekeke

mama rifQy said... [Reply]

wahh..best nyee..leh pinjam tak??

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Kak, mahal x?! Ina pun jenis suka lenguh2 badan ni.. Incik hubby le kena paksa urut.. Sampai kekadang x larat dia nak melayan.. hi3!!

Ya ALya said... [Reply]

boleh la pinjam....

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa