Thursday, September 29, 2011

BUkTi KAMi Satu BahaGian....

Saja nak kasi korang jealous......
terutama si anie n si bal...
bukti cik jue n cik hubby satu deparment..

Sektor Kewangan dan Akaun

ini gambar raya Sektor kami..
ini cerita pendek kami....

ok ni gambar unit cik jue..
unit semakan 1

ini lak gambar unit cik hubby
unit J-Waran dan Pembayaran..
kenal tak cik hubbyku yang duduk pakai baju hitam...
sebab pg tu kami pergi hospital jadi cik hubby tak pakai baju melayu

ok ni unit besar kami..

Sektor Kewangan Dan Akaun
Bahagian Pasca Perkhidmatan
Jabatan Perkhidmatan Awam

nanti kisah panjang cerita kemudian ye..
banyak kerja nie..
partner dah cuti bersalin jadi kena tanggung kerja...
huhuhuhu..carca marba hidupku nie...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

eB ezrin said... [Reply]

camner leh satu bahagain nih? kalo kami satu u leh la.. :)

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

dari anie smpi jue kak na tgk ntry tpi x nampak pun juadah ari rayenye....

maszmadi said... [Reply]

a'ah kan, camaner leh 1 bahagian nie.. kalu masz 1 jabatan bleh tp 1 department x leh tau.. x aci nie..

NM02 said... [Reply]

salam kenal

singgah sini terus follow

jom follow ai pulak

maceh

^_^

anie said... [Reply]

xbest keje satu deparment..hahaha

ana : kan aku bgtau menu dia standart raya je..so memang xmood nak tayang kat blog..hihi

ieda said... [Reply]

lorrrrrrrrrrrrrrrr :))

Ya ALya said... [Reply]

ya nampak yg mana satu cik jue n hubby cik ju......

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa