Wednesday, September 28, 2011

Alhamdulilah..kalau dah jodoh ..

Tadi WW sekarang kisah sebenarnya...
dah 2/3 orang duk tanya adik ke???
taklah..ini kak ngah cik jue...
kami ni 7 beradik...
cik jue ada seorang abang yang dah berkawin,seorang kakak @ kak ngah dan 4 orang adik..2 perempuan 2 lelaki....

cik jue ni kawin dulu pada kak ngah cik jue..lambat sangat nak tunggu dia....
kenapa kita orang suka sangat bila kak ngah tunang..
sebab dah lama kami tunggu saat nie...
alhamdulilah 24/9/2011 pukul 2:30 petang kak ngah selamat menjadi tunangan orang..
insayallah tak de apa2 bulan 3/2012 akan disatukan...
tapi bulan 12 nie adik cikjue insayallah akan disatukan dulu..
jemputlah datang ye...
"kisahnya di sini-Adikku DiLamar Orang"

oklah kita layan gambar ye...
ini yang dipilih je...
ok baju yang kak ngah pakai tue...
my mum buat sendiri ,mekap tuan punya badan mekap sendiri...



ini dia..bakal abang ipar ku..




nak lebih gambar tengok kat FB cik juelah...penat tue nak letak gambar kat sini banyak2 sebab cik jue punya blog kalau masuk gambar semua duk kat atas....tak ikut tempat yang kita nak..ada sapa2 boleh tolong tak????


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

LYAfrina said... [Reply]

comel baju ni.. pndai mak cik jue buat.. senangla nnti nk buat baju nikah.. make-up pon cantik..simple jer... amin.. semoga selamat menempuh k jinjang plamin

CuppyCakeMommy said... [Reply]

cekidout out latest educational toys for your kids..lets share the joy,lets share the fun..

add us in facebook intelligent.toys@yahoo.com

Sidratul Muntaha said... [Reply]

semalam pun kena gitu..
kena klik line baru then baru dpt letak gabmo tu
slow..
tenet tgh bengong tu yg jadi gitu

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

alhamdullilah... berderet dapat ahli baru... tahniah kat kakak jue...

Ya ALya said... [Reply]

syukur....tahniah....meriah la raya tahun depan, ada ahli baru.....

Nana said... [Reply]

selamat menempuh gerbang perkahwinan..

Lelaki Ini said... [Reply]

baju cnteq!

eB ezrin said... [Reply]

thniah dr kami juger ;p

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa