Wednesday, September 7, 2011

aku RinDu Kamu...

salam sayang semua....
cik jue rindu korang semua....
Dah lama biarkan dia bersawang...
banyak benda nak up date tapi nampaknay tak sempat nak buat...
ari ni baru start kerja....
banyak sangat kisah jadi....
dari tangan kena pisau malam raya pertama...
jatuh tangga....kaki seliuh mlm raya kedua....
org datang merisik adik cik jue.....
pastu farisyah tak sihat ...masuk wad..admit lagi...
aduh banyak2 sangat benda jadi........

badan2 cik jue ni penat2 tak hilang lagi....
mcm dah demam pun ada........
batuk dari sebelum raya n dah habis raya masih belum hilang.....

nanti cik jue up date cerita raya yer...


buat teman2 semua...
"doakan kesihatan anak dara cik jue ye"



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

12 comments:

Aku Ibu Muda said... [Reply]

selamat hari raya kak na...farisyah apa cerita? dah sihat ke? sian dia...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

kak an: selamat hari raya...setakat nie oklah...

cik dah faridah said... [Reply]

byknyer kenangan raya 2011....
dakpela cik jue..seme yg berlaku tu dugaan...nak tgk kiter ni mampu x handle seme tu...

smga farisyah sihat selalu....

Salina@IbuAqil said... [Reply]

Semoga farisyah sihat selalu ye.. Sabar ye Cik Jue.. Raya kami tahun ni pun terganggu jgk, ibu ayah Aqil cerry berry raya kedua.. Spoil mood..

CT said... [Reply]

Moga sihat selalu baby Farisyah

http://batulesung.blogspot.com/2011/09/jalan2-danga-bay.html

LYAfrina said... [Reply]

comelnyer dia bbaju kurung pink..
k.jue, farisyah dh ok ke?? lya doakan agr dia slalu sihat..amin

MamaYatie said... [Reply]

yer la, rindu kat jue...dah sihat & tak bz br update blog yer...

farisyah sakt lagi?semoga cepat sembuh yer cik adik manis...

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

EMMM..SIAN KAT JUE N FARISYAH... SEMOGA CEPAT SIHAT...

eB ezrin said... [Reply]

aduyai. insyaallah kami doakan :)

Ya ALya said... [Reply]

insyaallah sihat t farisyah yer.....

ch@ said... [Reply]

hopefully farisyah sembuh mcm biasa, harap kita dpt bersua raya thn ini. farisyah nak duit raya tak? hihiii. miss u dear.

cikpuanhady said... [Reply]

comeynya baju farisyah dan semoga farisyah sihat sokmo..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa