Wednesday, August 10, 2011

Lulus Gak satu Paper


suka happy hahaha.....
aku lulus satu paper kpsl.....
mesti korang pelik lulus satu paper kandas lagi dua tapi nak tempek kat sini gak...
sebabnya
bukan senang nak lulus,tengok soalan mcm mudah tapi nak lulus separuh mati tau....dan akhirnya kau lulus gak satu paper..tahun depan ambil lagi dua paper....harap2 luluslah dua2 kalau tak lulus satu pun jadilah.....
buat cik hubby sayang - ibu tahu abg baca blog ibu nie... jangan jeles ok... first time ibu boleh lulus sebelum abang time exam kalu tak asyik abang je dapat ok pada ibu....nanti kita study sama2 ok sayang.....


bukti akU lulus satu paper KPSL....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

amiey lee said... [Reply]

kta plak penah amik dulu SPA..suma gagal hahahahhhaha

SiTi said... [Reply]

xpe...next time leh cuba lagi...ct pun lulus 1 paper je

Ya ALya said... [Reply]

insyaallah ada rezeki tu.....amin.....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

cik jue,
tahniah!!!!!! killer paper tu lulus..
sy sume kandas, hakhakhak..
kwn sy pn lulus paper undang2 gak,
heran die camane leh lulus..
sy nampak gaye kena amek lg thn depan..
ok gak, leh mengulo.. hahahahahah

sakila's craft said... [Reply]

tahniah ju...

anie said... [Reply]

Congrats frenz....leh blanje bebuka nie...hihi

MamaYatie said... [Reply]

tahniah jue..susah kan examnya..huhu

ch@ said... [Reply]

wahahaha syoknya, tahniah cikJue. sonot je. kalau papa kita senedang lulus, sampai dah habis exam dah. buat org lain cemburu je.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa