Thursday, August 25, 2011

Kisah Malam Tadi......Dialog si seorang AnaK......

salam khamis semua..
mood kerja mesti dah takdekan.....
masing2 dah ingat nak cuti raya jekan...
cik jue mood kurang sikit...
nape ye????
mungkin first time nak kena raya kat KL...
tahun nie turn cik hubby.....family belah dia pilih KL untuk beraya tahun nie....
umah mak cik dia kat sungai buluh.....
sapa yang raya kat kL tak nak jemput cik jue datang umah ke????
hahahaha tak malu betul...


oklah sajalah cik jue nak kongsi dialog yang mengelikan hati malam tadi..
kisah seorang anak yang teringin sangat nak kawan bermain di rumah....

si ibu duduk terlentang ...perut kurang selesa...
bila si anak melihat ibunya berkeadaan begitu terus bertanya....
"ibu kenapa..sakit perut ke???
"yelah sakit perut nape..cha nak tolong ibu ke???"
"mari cha dengar"
lalu si anak meletakkan kepalanya di perut si ibu.....lama pulak tue...
tetiba.................
"oh ...adik baby nie...dia cakap -hellllllllllllllllo....."

hahahaha gelak sakan ibu dengan si ayah...
aduh farisyah oh farisyah....
perut ibu takde babylah sayang......

"kadang2 kesian tengok farisyah main sorang2.....nak buat mcm mana takde rezeki lagi...."
moga di bulan ramadhan yang penuh berkat ni ALLAh memakburkan segala doaku....."
AMINNNNNNNNN








10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

Yan said... [Reply]

hehehe.... nakal dia yer usik ibu..

Norsi said... [Reply]

amin.. semoga murah rezeki cik jue. dptlah farisyah adik (^_^)

cik dah faridah said... [Reply]

insyaallah,sampai masa farisyah pasti ada kawan bermain...

~ yus ~ said... [Reply]

hehe..kot masinlah mulut farisyah tu cik jue.

InsyaAllah mana tahu lepas raya ada berita gembira...aminnn!

Akak doakan ya...

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

amin...

tapi lawak lar farisyah ni... mesti selambe jer muka die kan... hihihihi...

~izan~ said... [Reply]

insyaAllah..ada la rezeki tu tak lama lagi..Amin..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa