JemputLah Ke Kedai Kami

Menjual pelbagai jenis cendermata untuk dijadikan hadiah serta menerima tempahan photo magnet,jom kunjungi kami hanya perlu KLIK DISINI

Monday, August 22, 2011

Kerana Sarang Semut..Aku Jumpa Dia.....





salam..semua...
mcm mana persiapan raya korang???
alhamdulilah cik jue semuanya oklah.....

oklah korang tahu cik jue jumpa sapa????
tokey kuih sarang semut..................
sapa..ala2 blogger yang top n famous tue..................
NANA aka ibu damia

cik jue mewakili budak2 opis menempah kuih sarang semut ...
semalam farisyah dah rasmi ngan cik hubby...
alhamdulilah memang sedap....
cik jue tak sempat nak borak lama..sebab cik hubby nak cepat ada hal...
kami jumpa kat alamanda...



nana memang peramah betullah..suka dapat jumpa dia walaupun sekejap...
anak daranya Damia..pemalu...tapi bila bila ibu dia suruh ambil gambar..pandai dia ambil gambar...



apa2 pun thanks nana sebab sudi hantar biskut sarang semut sampai PUTRaJaYA.....
dan moga lepas ni kita dapat jumpa lagi dan borak panjang2 tau....


ini gambar yang anak dara cik jue snap....

ingat ibu je jumpa kawan nak ambil gambar..
farisyah pun nak jugak....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

MRS. K said... [Reply]

wah.. jumpe nana!

NinaAz said... [Reply]

sarang semut memang best!! =)

@e_da said... [Reply]

anak dan ibu sesama kawan blog.. heheh

Nana said... [Reply]

heheheh sama2..
alamak ngape membongkok betol badan sy
sebab yg amek budak kecik kan
tu kena membongkok takut xnampak kepala hahahaa

Ya ALya said... [Reply]

leh lak sedondon puan nana n puan jue ni yer.....cuma tudung je kaler lain....heheheehh

mama rifQy said... [Reply]

wahhh..bestnyee jumpe nana!!

Sidratul Muntaha said... [Reply]

nana mmg peramah cik jue.
kenal masa 1st blogger gatering kat titwangsa dulu
since then dah mcm bestfren la plak

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa