Thursday, August 4, 2011

Kempen Pemeriksaan KeSihatan Kanak2

Salam semua sudah 4 hari kita menjalankan ibadah puasa..semoga semuanya diberkati ALLAH...

berbalik pada tajuk...sebelum masuk bulan puasa ni kami ada pergi ke "kempen Pemeriksaan Kesihatan Kanak-kanak secara percuma di klinik Qistina seri kembangan"
banyak xtvt yang di orang jalankan dan banyaklah gambar yang cik jue dapat snap tapi tak mampu rasanya nak update semuanya kat dalam blog nie...
cerita sikit sudahlah ye....
sampai je kat sana doktor akan buat pemeriksaan ke atas anak kita.semua dia chek
dada,perut,lidah telinga,tekat dan semua2 lah.....n dia bagi pelbagai nasihat untuk ibu bapa prantikkan sendiri kat umah.....kalau ada yang datang tu batuk atau selsema dia kasilah ubat secara percuma jugak...
selain tui ada xtvt mewarna dan games....
first time farisyah masuk pertandingan mewarna dah hasilnya farisyah dapat no 4.....
wah ibu bangga dengan anak ibu nie.....
lepas tu farisyah dapat hadiah sebab berani menyanyi.....sampai 5 buah lagu....lagi sekali ibu bangga sebab orang puji anak ibu ni berani.....


cik mintak maaf tak boleh nak cerita banyak ari ni banyak kerja sikit jomlah jalan2 tengok gambar dari cikjue..tak semua kalau nak tengok semua kena pergi ke FB cik juelah....

hadiah pertandingan mewarna

tengah mewarna dengan gigih

gambar dora

betul2 teruja dia mewarna

farisyah duk menyanyi ...badut tu yang suruh....

badut ni minat betul dengan farisyah
bergambar dengan kawan2 baru...hadiah tempat ke empat...
set kesihatan

hadiah menyanyi lagu...


oklah cukuplah...kerja banyak betul curi2 buat dari pukul 8:45 sekarang baru boleh publish...hahaha


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

eB ezrin said... [Reply]

wah, klink pn ader hari2 best g2 eh? tahniah farisyah :)

Gieyana said... [Reply]

bestnyer..mmg happening gitew..

Farra Dhelina said... [Reply]

taniah farisyah..

ch@ said... [Reply]

nasib baik aunty dh dpt gift drpd ibu cha, kalau tak aunty nak minta gift tu, boleh? lepas ni nak posing mcm cha la. cam comel je cha posing dgn ibu tu.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa