Monday, August 8, 2011

bUkan RezekiKu Lagi

salam Ramadhan pejam celik pejam celik..dah 8 hari kita puasa..semoga allah memberkati puasa kita semua...


Dua minggu kebelakangan nie..
cik jue hari2 pening,tak sedap perut,nak muntah dan mcm2lah..ala2 macam "morning sickness" tapi ni bukan pagi je petang pun sama.....
jadi disebabkan hari ni cukup 3 bulan bendera merah tak berkibar...
pagi2 sebelum sahur cik jue dengan perasaan yang berdebar2,cuak,takut n happy buatlah test...
dan hasilnya ......
"bukan rezekiku lagi"

hanya satu je garisan yang muncul...
tapi takpelah cik jue tak rasa kecewa pun sebab dah selalu sangat mcm gini cuma...

cik jue pelik kenapa cik jue selalu pening2 n nak muntah???
kalau dah lama tak datang period memang mcm gitu ke???
kalau korang tahu bolehlah kiranya korang semua kongsi dengan cik jue serba sikit...
jasa kalian amatlah cik jue hargai...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

juliaakmal said... [Reply]

pegilah jumpa doc..kekadang peknen test tu pun x betul....

cik dah faridah said... [Reply]

cik jue dah g jupe doc ke belum..kdg2 xleh caya jgk...baik refer doc dulu..sahkan...


sabar erk..insyaallah satu ari nnt adala rezeki cik jue tu...

MamaYatie said... [Reply]

sabar yer Jue..belum rezeki lagi tur..

ada sstgh org nak period mmg rasa gitu..tp tak tau nak ckp la jgk..lain org lain gayanya kan..

~izan~ said... [Reply]

wah,cik jue mcm izan plak..izan pun lewat period then try test tp -ve... hmmm

Aku Ibu Muda said... [Reply]

hurm...selalu nya kit tu mmg tepat kan...tak pe lah kak Na, ada hikmah tu

ummiaqeef said... [Reply]

kite jenis period x regular..pernah gak 2-3 bulan x period siap test tp -ve..lepas tu period datang pulak..

wahida said... [Reply]

cik jue ni ada low blood ke? kena check tau...asyik rasa pening dan muntah tu kalau tak silap low blood..

insyaAllah, ada rezeki cik jue nnt tu...

ch@ said... [Reply]

kalau kita hari tu, setiap kali nak period mmg mcm tu. cumanya antara darah tu ada atau tak aje. kalau tak ada darah mmg sah pregnant.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa