Monday, August 22, 2011

BerBuka di SweeTchat Mines






bercerita kisah hujung minggu...
ari sabtu kalau orang lain sibuk duk cari baju raya...
kami ke MInes ada benda nak dibeli......
barang yang kami cari ialah...
"cermin mata baru untuk cik jue"...
cik jue asyik pening je..pastu bila bawak kereta mlm2 jadi mcm berbalang2 ..sungguh bahaya...
memang betul power cermin cik jue naik lagi....
dari 800 jadi 900...aduh memang dah nazaklah mata cik jue nie....

bincang punya bincang ...jam dah pukul 6:45 petang...
semua kedai nak berbuka puasa penuh...
jadi kami ke giant dulu..beli roti n air nak berbuka...
siap berbuka solat maghrid dulu..
dah siap semua baru mencari kedai nak berbuka..
na kami masuk kekedai
'sweet chat"
first time makan kat sini...
dan memang tak sia2...
setiap makanan memang dah siap satu set..
contohnya cik jue order mee kari siap dengan air serta lai chikang panas.......RM 19.90
cik hubby pulak spaghetti beef black paper dengan air n bubur cha-cha yang best RM 16.90..
farisyah pulak..spaghetti n air oren RM 13.90...

tapi hidangan dalam mangkuk n pinggang besar...
memang berbaloi...
cik jue x tangkap gambar makanan..sebab takut korang melelah...
jadi korang layan jelah gambar gedik santai korang...

inilah kafenya..kami duduk sebelah kolam...

antara makanan yang ditawarkan....

ibu dengan farisyah...

ayah dengan farisyah

farisyah dengan cara tersendiri...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

NinaAz said... [Reply]

bestnya..mesti cuba ni..umah dekat dah dgn mines,,tp xpernah pergi =)

amiey lee said... [Reply]

wahhh cik jue pegi the mines tak habaq pun..heeee kta kt umah MIL la sabtu lpas...

anie said... [Reply]

jue lainnye muka ko..
adib kata muka ko cun sikittt je...hihihi

Ya ALya said... [Reply]

cermin mata raya la yer.......

eB ezrin said... [Reply]

kami gi rabu nih.. ngeh3 ;p

Aku Ibu Muda said... [Reply]

sedap tak kak na?

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

kak an:best....pergilah cuba...

ch@ said... [Reply]

the mines ye cikJue? bolehla masuk lepas ni. muka cha serupa ngn ayahla. cumelll.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa