Monday, July 25, 2011

Weekend,Hari ini dan Esok...

selamat pagi semua....mizz u so much....

ari Ni Banyak Nak cerita kisah weekend ari tue tapi yang tak syoknya...
kamere tertinggal jadi tak bolehlah nak bercerita...
maklumlah cik jue ni bercerita tanpa gambar tak syoklah....


oklah cik jue ceritalah apa yang jadi sebagai draf jelah...
nanti bila up load gambar baru cerita keseluruhan...


ari sabtu.....
pagi2 dah pergi ke klinik qistina di seri kembangan sebab nak join
"Progaram Pemeriksaan Kesihatan secara Percuma untuk Kanak-kanak"
best mcm2 program di jalankan....pastu yang penting farisyah dapat hadiah...
nak tahu apa hadiahnya dan kenapa farisayh dapat hadiah.....tunggu ye....


lepas tu pulak...
sambung perjalanan ke Mid Valley Megamall...
untuk program "TREATS FAIR" untuk tebus point....
nak tahu apa kami dapat dengan tebus pun kena tunggu..jugak...

ari ahad...
kemas rumah sedunia......
pastu jalan2 pi jusco..............



ari ini...
banyak kerja kat opis...tapi insyallah masih sempat2 jalan2 rumah korang...
kalau tak sempat mintak maaflah ye....
"jgn lupa tinggalkan link..nanti cik jue pi jln2"

esok...
ada kursus "ENGLISH @ WORKPLACE"...
3 hari...tapi kat sini je.....nampaknay memang tak sempat2 jln2 waktu siang...
tapi insayallah akan layan cerita korang malam hari...


kalau rajin malam ni cik jue draf siap2 cerita ...
"Napelah Boleh Lupa Pulak Nak Bawak Kamera ni"


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

LYAfrina said... [Reply]

wow..hujung minggu y padat..tp dpt hadiah..best :-)

Huszaini said... [Reply]

wah! padatnya aktiviti! penat mesti seronok sebab buat dengan famili kan!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa