Tuesday, July 12, 2011

Statement Di Pagi Hari....

kisah ni pagi tadi berlaku....
memang kelakar.....
pagi tadi naik lif bersama farisyah nak masuk opis....
biasalah lif pagi2 ramailah orang sikit.....
cik jue biasa ambil port depan sebab opis tingkat 4 je....
farisyah dengan mulut yang pot pet 2 duk bercerita itu ini.....

tetiba farisyah keluarkan statement............
satu lif dengar dan orang ikut sama gelak.....dan yang tak tahan 2/3 org yang cik jue kenal dalam lif tu tanya betul ke.....tahniah le................
korang nak tahu apa Statement farisyah...................................










































































"PERUT IBU NI KAN ADA BABY"

...........INILAH DIA STATEMENTNYA.........

cha nak Kawan kat umah ye.....
takpelah nanti ada rezeki kita dapat ye sayang.....
insayallah...........

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

Aku Ibu Muda said... [Reply]

ahaha....tinggi fantasi cha ek. tp mana tau kot2 tak lama lg nk dapat kan kak na

ummiaqeef said... [Reply]

haha.. ok la tu, dia dah request tu, ekeke..

farhana aka isteri fakri said... [Reply]

comel la farisyah ni..dan2 la nk mcm 2..hrp2 cikjue cpt2 la dpt teman cha k..

cik dah said... [Reply]

betul erk??....

Nana said... [Reply]

nak minta tlg skit...hehe
tlg vote

cara2 nya:

1. Klik LIKE this page..

http://www.facebook.com/MyWrangler?ref=ts

2. pastu klik
http://apps.facebook.com/mywranglerway/


cari nama fauzana ismail

tq

zaidah said... [Reply]

statement tak hingat.....nak baby rupanyer....kena usahakan tu jue

Mama Kembar 3 said... [Reply]

mana tau masin mulut farisyah pasni ibu dpt baby boy kan? Amin hehe

ch@ said... [Reply]

pandai reQuest farisyah ni, dpn orang ramai pula tu. insya-Allah semoga rezeki milik cikJue sekeluarga.

Mama Gee said... [Reply]

heheeh bijak2...anak sapalah ni....

MamaYatie said... [Reply]

hahaa..mana tau masin mulut cha..jeng3x

anie said... [Reply]

hahaha....mana tau betul2 jadi ..amin kan je...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa