Thursday, July 7, 2011

Kembali Ke perangai Lama

Salam semua ..good morning..
pagi2 ni cik jue rasa stress ...
kenapa stress...ye....
semalam tak cukup tidur......
kenapa ye??????

oklah berbalik kepada tajuk......
cik jue sekarang dah balik ke perangai lama...
apa ye????
kembali aktif mengumpul novel2 terbaru....
sebenarnya...masa bujang dulu cik jue memang wajib beli novel 2 @ 3 bijik sebulan...
tapi entahlah sejak kawin n ada farisyah jadi slow beli ....2@ 3 bukan baru beli sebijik....
pastu farisyah membesar...dah tak beli...kalau beli pun mesti yang betul2 nak baca sangat....

lepas tu kalau baca novel banyak pinjam dengan kawan2 @ pinjam kat library .....
tapi sekarang...cik jue dah kembali dengan perangai dulu...
setiap bulan mesti kena beli....
kalau ada sale lagilah.....
tapi ada jugak masalahnya.....kalau dulu beli aje terus baca...n habiskan jugak timem tu..tapi sekarang lambat sikit....sebab banyak benda lain yang nak kena...

tapi suka tengak CHA @ hijaucantik@blogspot.com
hantu novelkan...setiap bulan mesti beli...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

zaidah said... [Reply]

rajinnyer cik jue...semoga minat cik jue tu akan berterusan

Aku Ibu Muda said... [Reply]

novel kak an ada sedozen lg tak baca ni..hihi

ch@ said... [Reply]

kita suka beli, baca nya biar nanti-nanti. hahaha. syokla bc novel lupa segala yg terjadi di keliling.

aanie said... [Reply]

sy pun dah lama x baca novel....xde masa...hehe...

dilazfamily said... [Reply]

semoga cik jue dapat kumpul novel banyak2.rajin membaca adalah amalan yang baik
dilaz nak minta tolong vote qistina boleh

Cara-caranya:

1. Like Page https://www.facebook.com/pantai.hospital.ayer.keroh

2. Like Gambar QISTINA

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150269072233407&set=a.10150269064993407.344317.378265923406&type=1&theater

3. Tinggalkan komen di page gambar

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa