Tuesday, July 5, 2011

DAh LAMa TaK Join...

Morning semua...korang sihat tak!!!!!
cik jue pagi tadi di serang sakit kepala yang amat sangat...berkira2 nak pergi opis ke tak....
bila dah ok sihat.....alhamdulilah sekarang dah ada kat opis...tak tahu kenapa mungkin tak cukup tidur kot.....
berbalik pada tajuk...
apa yang cik jue dah lama tak join....
contest n GA lah.....
dah lama betul tak join....
ramai dah yang tag cik jue suruh join contest n GA...
tapi tak sempat....+ malas..

hahahaha teringin nak join mcm dulu tapi memang tak sempat sekarang nie....
schedule cik jue sekarang...ala2 penuhlah jugak...
balik opis dah pukul 7:30....
balik masak,sembahyang n mengaji .....dum dam dum dam...dah nak jejak pukul 8:45 pastu
siap cik hubby makan...
mulalah sesi mengajar farisyah
ni sesi yang mencabar...
mengajar dengan lemah lembut,penuh dengan kasih sayang.....
siap je barulah rehat.....
aduh pikir2 kembali ari kerja memang ari memenatkan buat cik jue...
jadual padat......

tulah salah satu sebab nape cik jue dah lama tak join contest n GA..
sekarang pun blog ni sendiri pun tak berapa nak menyeri ..
sehari kadang2 je dua atau tiga N3 mcm dulu ..kalau tak satu je...

takpelah..pada mereka yang tag cik jue terima kasih...
insayallh weekend ni kalau sempat cik jue join semua contest yang korang tag...
apa2 pun terima kasih kerana sudi tag cik jue...
terima kasih sebab korang masih lagi ingat kat cik jue...
terima kasih semua......







note:tenet opis makin slow.....sebab MAMPU cakap...tenet jpa sekarang dalam cubaan serangan Cyber...tu yang slow sangat2....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

4 comments:

LYAfrina said... [Reply]

SAMA LA CAM LYA DH KURANG JOIN GA+CONTEST..MYBE FRUST KOT SBB BEBERAPA HADIAH Y MENANG STILL X SMPAI2 LG... ERMMM???

XPELA..ENJOY DGN DUNIA BLOG..UTK RELEASE TENSION, BKN UTK CARI PSL & MSALAH KAN??

♥SyilaSyira♥ said... [Reply]

syila pun lama sgt xjoin ga ngan contest..mood utk join dah ke laut..hihihi

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply]

kt pon dah kurang join contest(mmg dr dl kurang pon)hehehe

ch@ said... [Reply]

masih join tapi tgk syarat2nya. hihiii, syg blog berhabuk. itu pun kalau ada masa.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa