Wednesday, June 15, 2011

WW...HappY Bezday To Me...

"Happy Bezday Ibu"......ayat farisyah di pagi2 buta....bangga rasanya jadi seorang ibu......

15/06/2010
(masa umur 28 tahun)


15/06/2011
(pagi tadi.....29 tahun sudah....)




Ape Yang Beza ..selepas setahun...

aku rasa makin berisi...walaupun beratku mantain....!!!!


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

22 comments:

[-suziey-] said... [Reply]

happy besday cik jue...smga sentiasa dlm lindungan rahmat Allah Taala ;)

NinaAz said... [Reply]

selamat hari kelahiran..semoga diberkati selalu..amin~

LYAfrina said... [Reply]

HAPPY BIRTH CIK JUE:-)
SEMOGA TERUS DIBERIKAN KESIHATAN Y BPNJANGAN & HAPPY2 SOKMO:-)

TD DH WISH KT FB

puan nina said... [Reply]

happy birthday cik jue!

moga panjang umur dan dimurahkan rezeki ye..

pandainye Farishah wish besday =)

jom join #ww

Bionic women said... [Reply]

selamat hari lahir cik jue..
semoga tahun2 yg mendatang ni membawa seribu satu kebhagiaan, di murahkan rezeki dan dipermudahkan urusan dunia...juga dirahmati Illahi..aminn

mama tims said... [Reply]

hapy bornday cik jue..wah semoga sihat selalu..

Aku Ibu Muda said... [Reply]

happy beday kak na!

anie said... [Reply]

happy bday jue..jom blanja makan kek lunch nie...

aku tau bezanye gelang kat tangan ko..hihihihi

cik dah ganu kiter said... [Reply]

slmt ulgthn cik jue...


xpe rase berisi pun asalkan kiut...

aNa said... [Reply]

happy birthday my lovely friend.. semoga diberi kesihatan yang baik dan diberkati Allah..

Nana said... [Reply]

la..kita beza setahun je rupanye ek
ehhe
hepi beday
selang sehari je

Shahayu said... [Reply]

heppi bufday cik jue

aDieyZa said... [Reply]

happy birthday sis!!! semoga dimurahkan rezeki & bahagia selalu..

wahida said... [Reply]

hepi besday cik jue...

semoga murah rezeki, panjang usia dan kekal bahagia bersama keluarga tersayang..amin...

Farra Dhelina said... [Reply]

happy birthday!!

*thanks sudi dtg blog saya! :-)

Piasara said... [Reply]

"hepi b'day cik jue..makin berisi takpa asal bahagia..."

ch@ said... [Reply]

Berisi tu perasaan cikJue je tu. Kita tgk ok je. Yang 29 thn tu lbh naik serinya. Pagi tadi datang, petang datang lagi, keje nak menyibukkk je kat sini. hiiii.

SELAMAT ULANGTAHUN CIK JUE. mmmmuah!

Sidratul Muntaha said... [Reply]

sori cik jue lmbt wish.
daku kursus.
semoga panjang umur,murah rezeki,farisya dpt adik algi..ekekkeke..
lepaih tu berat turun la lagi.
boleh kita saing sama2.
ekeke...
sekian..
jemput join contest yer cik jue
http://iceboxrivet.blogspot.com/2011/06/sidratul-muntaha-besday-ga-2011.html

Anonymous said... [Reply]

erhmm....jap yer aku nak cr beza dulu dan kini hihihihi......

tu dia dah nampak dah,gelang bertambah berat,jam dah bertukar rupa...spek pun dah bertukar wajah hahahahah.....neway hepy besday to u.senyum sokmo wakakaka....

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply]

ala dah terlepas harinya, tapi nak wish gak happy belated birthday Cik JUe semoga panjang umur & dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan tubuh badan...amin

puanbee said... [Reply]

cik jue lmbt sehari tk pe kan .. selamat hari lahir cik jue moga happy je deh .. berat tu bior lah hehe asal hati senang

Mama Gee said... [Reply]

makin gebuuuuuzzzzz....:)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa