Tuesday, June 14, 2011

Putrajaya Bergeger

Alamak Pagi2 lagi dikejutkan Dengan announcement suruh berkumpul kat dataran ..depan opis...
berduyun-duyunlah turun......
rupanya ada gegaran.....first time dalam hidup ni......
nasib baiklah tak de apa2 yang buruk berlaku.....
hampir sejam setengah jugak kami berkumpul kat dataran JPA tue.....
bila semuanya disahkan selamat oleh pihak bomba......
baru boleh naik opis balik...alhamdulilah tiada benda buruk yang terjadi......

kami berkumpul....


mangsa yang sempat lagi posing.....

ni pun mangsa gak ....sama2 lepak dengan cik jue




MOGA SEMUANYA OK.....
Rupanya dah ramai buat N3 NI3................

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

14 comments:

airis naufal said... [Reply]

kak jue.. sy kat rmh ngn bby je ni.. tkut ni..kat sini pun rase tdi

anie said... [Reply]

TERMASUK AKU...HAHAHAH

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Ayu: insayallah tak de apa2 pun...


anie:hahahahhaha

zaidah said... [Reply]

kat jb tak rasa....takutnyer...

aanie said... [Reply]

sy pun rasa gak ni..dah 2 kali ni..takut gak...rasa mcm nak balik amik baby...

NOOR AFIQAH said... [Reply]

huhu kat jkr mid valley pun rase gak gegar... tp dorang yang lain wat dunno je...


ke sebab fiqah sorang je yg rase...


tengok gambar kak jue, rindunye kat parcel C tuuuu...

aDieyZa said... [Reply]

zana x rasa la pulak.. hihihi..

~izan~ said... [Reply]

uishh teringat zaman emergency kena turun dr hostel uitm masa kes tsunami dulu huhu...

Aku Ibu Muda said... [Reply]

patutlah tadi opismate kata rasa mcm ada gegaran sikit...

Anonymous said... [Reply]

tu baru tau betapa ramainye rakyat jelata JPA......hahahaha.

Ati Masrif said... [Reply]

puncanya apa jue..?

kat klia ni tak rasa pula

amiey lee said... [Reply]

cik jue..kt kl tak rasa la..hahahaha kta level 2 aja mana nak rasa..

tapi dulu penah gak rasa...time tu masa belajar kt s.alam.. dh la kta level 10..... masa gempa nias

Mama Gee said... [Reply]

kat opis pun rs sikit2...sbb tingkat 4 je....so tak turun pun..

mrs_yb's said... [Reply]

bkn berduyungla kju...berduyun..hahaha.....yg mangsa 3 org kt ats tuh mmg slalu over.....

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa