Wednesday, June 22, 2011

PantanG Tengok....

ape yang pantang tengok nie......????
ni anak dara cik juelah..memang pantang tengok orang pakai costume..terutama bear....
ari tu masa jalan2 kat times square.....masa tu kita orang duk tingkat 4 boleh pulak dia tengok bear tu jalan2 kat tingkat bawah..menjerit nak turun.....
pastu bila turun tak sabar2 nak bergambar dahlah ramai org nak gambar...
akhirnya dapat jugak farisyah bergambar......................

ini gambar pertama

pastu boleh pulak dia cakap kat bear tue....


"ONE MORE...PLEASE......"

dapat sekali lagi........


yahooooooooooooooo seronok........

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

cik dah said... [Reply]

pandai dia one more erk...

suka bergmbr la ni

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply]

bgs la die xtakot...anak kt takot klau tgk cam nie..mayb kecik lg kot..hehe

zaidah said... [Reply]

bebudak memang suka ngan custume macam tu nampak comel

anie said... [Reply]

bagus la farisyah xtakut...

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

pandai btol dia mintak bergambar :)

ch@ said... [Reply]

farisyah tak takut. oni takut, kadang2 sampai berpusing-pusing dia lari takutkan bear2 tu. tunggu dia besar mcm kakak farisyah agaknya baru dia berani.

Mama Gee said... [Reply]

sama2 shomel.....hehee

aDieyZa said... [Reply]

comelnyer!!!

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa