Tuesday, June 28, 2011

MenujU PunCaK....Versi Farisyah...

Ini Versi Farisyah punYA AkadeMi Fantasia.......
Akademi Fantasia....oh bukan.....................Akademi FArisyah lahh...
tarik beg nak balik kampung...umah "mok Tok "ari jumaat nie...
sebenarnya cik jue ada beli beg untuk farisyah.....
cik jue beli beg yang keras covernya....
oklah kita tengoklah gaya "Akademi Fantasia Versi farisyah"

bersama beg "princess "utk kesekolah...

bergaya sakan....

ini beg "princess "utk balik kampung.....

oklah cha dah siap....

oklah cha balik dulu....bye..bye...





sekarang farisyah memang gila barang2 princess.....tak lalu betul tengok baju ada gambar princess nak...telinga selipar da princess nak..tengok buku ade princess pun nak...semualah janji ada gambar princess mesti nak....


koleksi sekarang:
beg sekolah...
troli beg.....
tuala....
baju...
seluar....
dress....
buku,pensel warna ,kotak pensel....jangan cakaplah...
nasib baik dia tak berapa nak gemar main anak2 pantung princess atau barbey....kalau tak matilah ibu n ayah.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

Aku Ibu Muda said... [Reply]

wahhh...kalau auni dh smpai tahap gini, parah la poket mama...huhuu

LYAfrina said... [Reply]

comelnyer beg ni.. berkenan plok..k,jue beli kt mana ni?? brape regenyer??

anie said... [Reply]

beli kat bal kan..yang mana aku nak nak order suma da bis stok..saje je bal nie..aku pun geram tengok beg2 princess gak.tapi aku nak beli yang unisex zara n ariQ boleh pakai...

aanie said... [Reply]

kalau dah gegurl, sume nak pink..hehe..
tp cantik gak beg tu..sy lak berkenan..ahak...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

kak An:sama..ayah dia yang beli...kak na mula2 kira2 gak..pastu beli gak..tapi beli dengan kawan bukan origanallah...



ly:beli dengan kawan opis...bukan original set...kalau origanal mahu bankrap...
beg sekolah RM 70
beg balik kg tue...RM 170



anie: aku dapat dululah....kau tunggu stok baru ok...

LYAfrina said... [Reply]

xpela bkn ori pon..kalo beli y ori mhl..mbazir lak.. minat beg balik lampung tu... nanti lya nk mtk tlg k,jue order dgn kwn blh??? pastu pos ajer. tp nantila..xdop seng agi ni..hehhee..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

ok kalau nak boleh cakap ngan kak jue..tak payah pos kalau kak jue balik terengganu kita jumpa cik jue kasi beg tue....kita jumpalah mana2 yang senang..mesra mall ke..kemaman ke.....

noor said... [Reply]

lawalah beg dia...cute jer cam tuan punya

ch@ said... [Reply]

oooowh myyyy, cantik pula bila tengok semua sedondon pink. kita yg tak gemar pink ni pun dah jadi suka. cantiknyaaa.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa