Monday, June 27, 2011

LAgi Kisah Pantang Jumpa....

Lama Tak bersiaran...Minggu lepas Kursus...balik rumah pun tak sempat nak BW korang...
trafic pun jatuh gak....BE tinggal satu Je duk menari....itulah penangan kalau tak jalan2 rumah orang..blogger ciput.....kalau tak jalan2 rumah orang ...memang orang tak sudi datang umah kita.....hahahahahaha

berbalik pada tajuklah....
nak cerita kisah pantang tengok lagi.....
kalau N3 Sebelum nie....
farisyah pantang tengok orang dalam constium
mesti nak ambil gambar...
kali ni pulak....
farisyah pun pantang tengok latar bangunan yang cantik...
mesti posing dan suruh ibu ambil gambar...
bukan bagunan je...kalauada pameran yang comel2 pun dia akan cepat pergi dan suruh ambil gambar....


nak tengok...jomlah....

suka betul dia ambil gambar dengan orang nie...
ini yang ke berapa dah???

cantikakan latar belakang dia....

setiap sudut dia suruh ambil gambar....

siap kaki terangkat...





"pagi ni hujan.........best betulkan kalau dapat tidur"



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

LYAfrina said... [Reply]

comelnyer...
pandai posing:-)

♥SyilaSyira♥ said... [Reply]

farisyah sgt sporting...mcm² posing gitu

Mama Gee said... [Reply]

alah comeinyaaa dia...dh pandai posingg ni......

sakila's craft said... [Reply]

sekiranya berminat n tertarik, blh minta kepada en.TUN IMRAN untuk amik gambo n abadikan di frame (so cute)...heheheheh

anie said... [Reply]

nape xajak ibu posing sekali sya...
apa2 pun comei la farisyah...macam2 gaya

ch@ said... [Reply]

farisyah dah pandai posing. cantik baju dia, suka gambar yg kedua tu. sweet sgt. lps ni ibu dia kena buat blog tuk farisyah la. kisah farisyah aje.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa