Monday, June 13, 2011

Kami @ Times SQuare

Pagi Semua......Macam Mana Weekend korang..best tak???
cik jue biasa je....melepak kat umah dan jalan2 kejap...
oklah nak cerita kisah kami jalan2 lat times square..minggu lepas...bukan minggu nie tau....
cerita dah seminggu baru nak tempek kat sini...
kami ke sini ada misi sebenarnya...mencari jaket cik hubby....
tapi misi tak berjaya...jadi kami layanlah ambil Gambar Banyak2 kat Themes Park TiMes SQuare...
Tapi Tak Masuk Pun sebab orang Ramai sangat maklumlah cuti sekolah....
sekali je cik jue masuk main kat times square nie...masa bertunang dengan cik hubby...
masa masuk tue..tiket dia RM 25 tapi sekarang RM 35 .....
lagipun games kat sana tak berapa sesuai dengan farisyah tu yang tak masuk main tue...
oklah kita layan jelah anak dara cik jue posing..macam biasa...
jangan boring ye...

farisyah belum start enjin...

terpegun tengok....roller coaster...

ramaikan orang..tengah tunggu turn nak masuk....

peluk kaki semut....

ibu pun nak jugak...
serius lagi muka.....

mak uteh pun nak jugak...

tersenyum puas dengan gaya tersendiri...

oklah.....kita sambung lagi lepas nie.....
......................................
kerja banyak ...tapi masih sempat curi2 buat N3......

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

2 comments:

ch@ said... [Reply]

times square, lamanya tak pergi. kita tak pernah masuk theme park tu, gayat. tgk roller coasternya, jantung kita yg tertinggal. cemburu sungguh dgn cikJue ni, rajin snap picture di mana-mana. hihiii.

anie said... [Reply]

AKU TERINGGIN NAK BAWAK ARIq KAT SINI..DULU2 MASA BUJANG SELALU LA GIE..TAPI KO KATE BUDAK2 XSESUAI..LAMA LAGI LA NAK GIE NIE..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa