Tuesday, June 7, 2011

JOM buat pUZZLE.....

kali ni nak kongsi kisah farisyah bersama puzzle DORA....
seronok sangat..walaupun mulutnya bising..mengomel...katanya susahlah,kecik sangatlah....
cik jue malas nak cerita panjang jomlah layan farisyah siap puzzle......

farisyah dah separuh mengerjakannya...
lupa nak ambil dari mula2 tadi....

kusyuk.....


cuba letakkan ditempat yang sesuai....

akhirnya berjaya.....

tersenyum puas ..dengan kejayaannya....
good job my daughter...




ini puzzle kedua yang dapat disiapkan....tapi kalau main puzzle dalam hp dah masuk level 35....
kalau bab games ni memang cepat .....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply]

balqis paling suka main puzzle ni, dalam masa 2 minit je dia leh siapkan...bagus main puzzle ni leh asah minda anak2 kan

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

puzzle dora!!!!
wah, ini kalo si alya tengok maunyer mommie tak senang duduk ni..
hihihihi..

LYAfrina said... [Reply]

comelnyer puzzle dora ni.. bagusla cik jue bg farisyah main ni... makin berkembang la minda ank2 lps ni.. lya ada gak beli kat asya.. tp dia x reti lagi nak main.. asyik dipatah-patahkan ajer.

cik bal said... [Reply]

gud gud.....lepas nie minta kat ibu puzzle yg lain plak....

wahida said... [Reply]

puzzle ni bagus..merangsang minda anak2...

Ummi Eisya&Amani said... [Reply]

pandainya..bagus2..

anie said... [Reply]

pandainye...suh ibu beli lagi...yang nie da khatam...

Khairul Hakimin B. Muhammad said... [Reply]

skrg ni banyak game puzzle kat komputer, hihi

Khairul Hakimin B. Muhammad said... [Reply]

skrg ni banyak game puzzle kat komputer, hihi

ch@ said... [Reply]

aunty ch@ pun sukaaa sgt dgn puzzle. cha mmg boleh geng dgn aunty, mcm ni nanti bolehla aunty bg gift puzzle kt cha ;)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa