Friday, June 17, 2011

Farisyah @ Bekas...

Semalam Takde N3...sedikit busy dan tiada autoPublish ....
Malam Bezday Ada Surprise dari cik hUbby ....
tak boleh nak cerita lagi..sebab gambar tak ade lagi...kamera adik pinjam jap....

oklah nak cerita kisah farisyah .... semalam farisyah bawak bekal kek ke sekolah... cik jue masukkan kek tu dalam bekas aiskrim..... mula2 cik jue duklah cari bekas TUpperware ...pastu cik hubby kata carilah bekas lain..nanti hilang ibu gak yang bising... pastu cari bekas pakai buang yang warna putih tue..tak jumpa tutup..last masukkan dalam bekas aiskrim ......sebelum ni farisyah tak pernah bawak bekal pi sekolah.... balik petang semalam...cik jue tanya dia....

"cha mana bekas kek pagi tadi"
"kek dah habislah ibu"
"yelah...mana bekas keknya"

"la............... kek dah habislah..cha buang lah bekas dalam tong sampah"


hahahah tergelak besar cik jue ngan cik hubby....nasib baik bukan bekas tupperware ibu... cha buang.......kalau tak memang tumbuh "tanduklah" ibu............

.....farisyah oh farisyah.....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

Aku Ibu Muda said... [Reply]

sbb bukan tupperware lah dia buang :p

*kenduri zehe hari tu cik long buat luckydraw tupperware, best!

dilazfamily said... [Reply]

mungkin farisyah ingat bekas aiskrim tu kena buang pas habis macam makan aiskrim

ch@ said... [Reply]

hahahaha, mmg kelakar. sesuai utk cerita santai2. lain kali bg bekas biasa2 je kat farisyah. kalau tak habis makanya bawa balik semula la ye. bijak-bijak.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa