Monday, May 16, 2011

TQ Farisyah Dan ayah...

TeriMa Kasih Buat cik Hubby TersaYang..walaupuN Tak seromantik orang Lain Tapi sekurang2nya aYaH mengHargai Ibu seBagai seoRang Ibu Buat anak Ayah......ade special telah diberi walaupun hanya tukar yang lama kepada yang baru tapi cik hubby tetap kena tambah duit....lagi comel...design yang sama cuma lagi berat n lagi mantap....
suka sangat terima kasih ye ayah..tapi bezday ni ibu nak hadiah lain tau..

ucapan hari ibu yang keluar dari bibir ayah adelah yang paling bermakna buat IBU...
dan yang paling rasa terharu si kecik telah membuat kad yang comel disekolah...dan kad diberi dengan ucapan
"selamat hari ibu......sayang ibu"

"gambar kad lupa nak ambil pulak....warna pink.dan ade gambar love kat tengah2 sweet sangat..."

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply]

wah bunyinya sanagt2 romantik la....

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

ehem...kat habib ke? ...ekekekeke... smoga jue kekal bahagia begini..sonok kak na tengok...

Aku Ibu Muda said... [Reply]

wahh..bestnya dpt hadiah...

kak an dapat segelas air bandung je...kih kih kih...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

Anje:10 Q rasa mcm sweet sangat

kak ana:tidaklah habib ....hahaha

kak an:dapat jugak air bandung segelas..

anie said... [Reply]

jeng..jeng..apa benda tue..rasa betul apa kakak aku kata tue..hehehe

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

anie:biarlah rahsia...pandai je kau dua beradik meneka...

Fakri Mia Farhana said... [Reply]

wah mcm best je dgr hadiah yg k.jue dpt..rugi xleh nk tgok kad si comel 2 bg kt ibu die..

ch@ said... [Reply]

alaaa jelesnyaaa. romantik betulla. pandai hubby cikJue menghargai isterinya. bagi kad pun dah cukupkan cikJue?

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa