Tuesday, May 3, 2011

NoT FelliNg WeLL

as-salam semua.....Best Ke cuti 3 hari......Mesti Bestkan...cik jue habiskan masa balik johor umah mak sedara hubby di ReNgit..sempat jalan2 pi ayer itam....nak cerita tapi tak larat .....
sejak dari farisyah dari keluar wad petang jumaat cik jue dah rasa tak sedap badan.....sampai umah kepala mula tingtong...malamnye terus demam.......petang sabtu balik RENGIT....dalam kereta cik jue duduk belakang berselimut......farisyah dah ok.....tapi sampai hari ni cik jue masih lagi tak sihat..demam dah tak..tapi badan sakit2....

cik jue nak tanya sikit pendapat korang..jadi harap2 adelah yang sudi tolong cik jue....

korang tahu tak...cik jue dah 3 bulan tak datang period last cik jue datang awal bulan 2...tapi dah chek air kencing 2 kali semuanya negatif...sekarang cik jue tak tahu nak buat mcm mana????bulan 3 hari tu pi hospital doktor masuk kamera ikut tuttttttttttttttt....masa tu pun sama negatif..period cik jue memang selalu mcm nie....kadang bulan ni ada tapi bulan depan tak de..pastu ade pulak....tapi kali ni cik jue sikit confuse sebab 3 bulan berturut2 nie.....pastu bila chek air kencing pulak negatif....apa pandangan korang.......
dan sekarang cik jue masih lagi rasa ting tong....tekak rasa nak muntah ke sebab cik jue ni demam sebab cik jue biasa kalau demam memang lama....sebab allergic PANADOL....

please ye kawan2 mintak pendapat korang

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

13 comments:

cik dah ganu kiter said... [Reply]

peod tak teratur la ni yek...
planning nak preknen ker cik jue?
kawan ada jgk 5 bln x peod...

try makan maajun anggun bistari bagi lancarkan peod..pastu lehla palnning preknen plk...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

cik dah:peod memang mcm gitu...
kalau boleh memang nak farisyah dah besar tapi jue ni alah dengan ubat nanti naik gatal2 satu badan

LYAfrina said... [Reply]

CIK JUE AMBIK PERANCANG APE??

PGALAMAN LYA THN 2009.. SAMA CAM CIK JUE..PERIOD X DTG... LBH KURANG 2+3 BLN... PASTU CHECK JAWABNYER -VE..
TP SELALU LOYA , MUNTAH2 & MCM ORG ALAHAN.. PASTU CHECK LAGI..-VE... Y KEBERAPA KALI NTAH... BILA CHECK , BARU +VE.. TP BABY TU X DPT DISELAMATKAN... SBB LYA SAKIT TIME TU.

** LYA AMBIK PERANCANG SUNTIKAN.. & TIME TU, LPS CUCI SEMUA, DOC TERUS MSUKKAN IUCD DLM RAHIM SMPAI SKRANG LYA GUNA IUCD...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

lya:cik jue tak ambil perancang....memang dulu pernahle sampai farisyah umur 2 tahun tapi sekarang dah nak masuk 3 tahun cik jue berenti....

~izan~ said... [Reply]

hmm mesti risau kalau izan jd cik jue.. oo cik jue tak bley amik panadol ek? hmm ..izan pun tak berani nak bg pendapat ape2 cuma harap cik jue sihat seperti biasa...

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply]

xberani nak bg pendapat kat cik jue..coz xpenah terjadi mcm nie..
harap2 sihat seperti biase yea..

Mama Gee said... [Reply]

cuba tunggu sket lagi...manalah tau bila check positif pulak...kalo dh 4 bulan tak period gak..check pun - tive...kena tya pendapat dr lg lah...

Nana said... [Reply]

alamak tak penah plak menglami mcm ni
mmg period selalu tak regular ke

MummyEcha said... [Reply]

cuba g check kat pakar luar....

cikpuanhady said... [Reply]

huhuh..nak tulung pon me tak pernah alami keadaan camgini..

sebaiknya baik rujuk ngan doc..semoga demam cik jue cepat kebah..

Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS GA

Belog kami :Notre Belle Histoire

Nana said... [Reply]

mmg rambang mata
g air itam
pasu dia mcm2 jenis
sy klw g kluang
sure singgah sini

MamaYatie said... [Reply]

nape ek mcm tu? takut juga yer..saya bbrp hari ni pun tintong..sakit kepala teruk betul

ch@ said... [Reply]

setuju dengan mamaGee, tunggu dulu cikJue, kalau tak datang juga kena jumpa pakar la, kita nak nasihat pun kita tak pandai, sebab kita punya ok je.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa