Monday, May 16, 2011

KONGSI punye cerita...

cerita minggu lepas tapi baru nak cerita ..blogspot buat peragai kucar-kacir duniaku....
inilah ceritanya....setiap kali exaM cik jue n cik hubby akan pi tengok wayang berdua...sebab farisyah kat sekolah....dengan hati2 yang berkobar2 memang dah planing nak tengok cerita KONGSI semalam..maklumlah baru tayangkan....
malas nak booking sebab ari kerjakan mesti tak ramai org tengok....
balik umah dulu dalam pukul 1:30 lepas cik hubby solat zohor kami pun bertolaklah ke ALAMANDA..dekat sikitkan...sampai kat sana terkejut jugak Q dah panjang...
tapi tawakal jelah beratur..manalah tahu ade rezeki....
dalam duk beratur dah tengok kat skrin..semua hampir sold out....tapi try jugak....rupanya ade kosong tapi kena duduk asing2..tak jadi tengok..semua mcm gitu dari pukul 2:00 sampailah midnight... semuanya penuh....
pastu cik hubby ajak pi kat mines pulak..oklah kami teruskan perjalanan ke mines demi nak tengok kongsi sanggup aje..sampai sana dah nak pukul 3,cerita ade pukul 3:15 tapi sayang penuh jugak...dalam pukul 5:30 adelah tak penuh lagi tapi macam mana nak tyengok pukul 5:00 farisyah dah balik jadi batallah niat nak tengok cerita KONGSI.....
alamak terbatallah sudah niat nak tengok cerita KONGSI...
agak2 pasni boleh tengok tak lagi...tak pelah ade rezeki bolehlah tengok...
pasni misi nak tengok NUR KASIH lak....




pengajaran nie...lain kali booking dulu....bukan main terjah je...cerita baru tayang memang HOT.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

Sidratul Muntaha said... [Reply]

citer ni mgm mcm best!
tunggu kuar kat astro 1st la jw2bnya cik jue
budak2 2 org tu nka letak mana nnti klu nak nengok kat wayang.

MamaYatie said... [Reply]

1st week tayangan mmg gitu kot..kalo dah masuk 2nd /3rd week br lenggang gamaknya

wahida said... [Reply]

teringin jugak nak tgk citer ni...sbb ada si saheizy sam tu...

puan nina said... [Reply]

nanti nak tgk nurkasih book awal2 =) tiket sold out sbb ada syaheizy sam kot..

tolong vote Danial boleh..?
klik je link ni n like danial

thanks =)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

ayu:tulah jue pun sama tu time exam ambil peluang ...

mama yatie:setuju dengan akak..tapi tak tahu pasni ade masa tak...

wahida;sama teringin sebab ade sahiey sam...

puan nina:tulah nur kasih nanati memang kena book awal2...nanti kita vote

Bionic women said... [Reply]

kita gi tengok hari sabtu kat bukit tinggi..ok lah ceritanya, sekadar utk fun. banyak part gelak sakan..
tapi cerita memang xder motif..hehehe.

amiey lee said... [Reply]

huhu nak g tegok jugak..tak tau la bila nak tgk

LYAfrina said... [Reply]

LYA PON NAK TGK SGT NUR KASIH

ch@ said... [Reply]

ha'a, mmg biasanya cerita baru keluar kena booking, sebab orang berpusu-pusu nak pergi tengok. Kalau kita lebih suka terus menuju the mines utk tengok wayang =) ooo pergi dating ye.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa