Tuesday, May 24, 2011

GedIk SaNtai.......

Kisah PeTang sabtu melepak tempat biasa di putrajaya ...dataran putrajaya....walaupun tengah renovation tapi orang ramai gak.........kalau dah siap semuanya mesti lagi ramai kan....
kali ni malas nak cerita panjang.....jom layan ibu dengan anak posing dan bergedik santai.....


mcm biasa anak dara dengan basikalnya

ok lagi...baru edisi pemanasan badan...

ibu dah mula bergedik....

posing serupa...



oklah sampai sini jelah....sebab dah nak maghrid...nak balik jadi tak banyak nak bergedik banyak lagi






10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

anie said... [Reply]

hahaha..gambar ko memang gedik tapi cunnnn...hihihhi

ch@ said... [Reply]

pandai cikJue possing, kita kalau ambil gambar mesti tegak je, tak berseri sungguh. hahaha.

cha, nanti cha possing ngan auntych@ pula ye, mesti orang kata kita adik dgn kakak. hahaha.

LYAfrina said... [Reply]

comelnyer beskal dia..kaler pink lagik...
kemain lg dua beranak ni posing

zati embong said... [Reply]

kak,ala posing tempat sama je 2.hihi

MummyEcha said... [Reply]

kena ngan tajuk...hahahahaha.apsal kita x bertembung ek..aku selalu gak petang2 round kat masjid tu..kalu tak confirm2 aku join gedik santai ngan ko kan...

dilazfamily said... [Reply]

berposing maut anak-beranak nie. nanti mesti ada contest gambar cam nie

Mama Gee said... [Reply]

hahh..betullah..cik jue yg mama nampak masa on the way nk balik umah ari tu...hehehe nampak cik jue dgn si keil ni br kuar dlm kereta....

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa