Wednesday, May 25, 2011

Fun Fair.....

Selamat Pagi......
ni nak cerita kisah beberapa minggu lepas....belek2 gambar rupanya ade yang tertinggal nak di abadaikan kat sini...
kat putrajaya ni ade fun fair....tupun kebetulan malam minggu pusing2 nampak ade fun fair ...jadi tersinggahlah....
first time ni bawak farisyah masuk fun fair...tapi tak best sangat mainan tak banyak yang farisyah boleh main sorang...
jadi farisyah main kereta je....
lagipun token kat sini mahal .....1 token = RM 2.50....(cik jue dengar org cakap mahal sebab tempat lain org cakap RM 1 ke RM 2.00)
fun fair masih berjalan lagi sapa nak datang bolehlah...
dekat nak presint 4 jalan ke pICC...

gambar blur....tengah laju bawak kereta...


happy tue....(gambar tetap blur..menyampah betul)

baru cantik sikit.....


"hubby cakap baik bwk pi genting berbaloi....biar farisyah dapat main puas2....tu maknanya lepas ni mesti dia ajak pi genting......"



(walaupun gambar tak cantik nak jugak tempet kat sini wink**

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

MRS. K said... [Reply]

hadif ade kete kuning tu,. tak naik pon kat umah.. huhu

aanie said... [Reply]

hehe, best tu...pas ni blh la g genting...hubby dh bg green light tu...:)

puan nina said... [Reply]

kite gambar cantik ke tak cantik belasah je letak..hihih

pasni dapat la tu g genting..syoknye =)

ummiaqeef said... [Reply]

sme la...hubby ckp mahal..baik naik genting main puas2..tp aqeef xnak naik kete kuning tu, dia boring..hehehe..dia naik kete langgar2 ngan abah dia..2 kali naik tu pastu kata nak lagi..haih!

Mama Gee said... [Reply]

kena rembat dslr satooo...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa