Sunday, May 15, 2011

bila blogspot buat perangai...

Dah lama cik jue tak jengah sini..minggu lepas cik jue exam 3 hari memang tak layan langsung blog n facebook....pastu ari jumaat dah free..tengok2 blogspot pulak tak boleh buka..haru betul....jalan2 kat blog korang semua tapi tak boleh tinggal komen......
cik jue punye trafic jatuh merudum sejak 2 minggu lepas.....sejak farisyah masuk wad ari tu pastu cik jue demam teruk pastu kerja banyak gila kat opis tambah pulak exam 3 hari..pastu blogspot tak boleh buka pulak tue...memang jatuh sejatuh2nya....
n3 pun tak banyak dah masuk pertengahan bulan 5 n3 cik jue tak samapi sepuluh pun lagi.....bulan nie teruk betul.....pasni bila dah ok semua cik jue akan gerak aktif balik kot...jalan2 blog korang mcm biasa..pastu nak kena follow balik korang sebab tukar yahoo ke gmail...
aduh banyakla gi kerja2 nak kena buat nie....takpelah cik jue pi slow2....jumpa korang balik mcm bias pasnie.....
salam hujung minggu.....buat korang..jom2 jalan2 jumpa cik jue kat mana2 tegur tau....miss u all so much....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

3 comments:

puanbee said... [Reply]

pelan2 cikjue jgn kalut2 hehee

~izan~ said... [Reply]

oo kalau tukar dr yahoo ke gmail kena follow semula ek..takpe cikjue..slow2..lama2 complete la semua tu...kalau cik jue jln2 jumpa izan,pun sapa2 la yer hehe..seronok kalau terjumpa teman blogger ni =D

mamaqari said... [Reply]

hr jmaat hr tu mamaqari pn x bule nk bukak blogspot..xpe cik jue mamaqari dtg tlg up kan traffic cik jue=)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa