Tuesday, May 24, 2011

BE datang lagi tapi.....

terima kasih nuffnang.....kasi BE selepas dah cashkan nuffnang sebulan yang lepas....
sekarang ada dua iklan yang berlegar......memang cunlah.....


terima kasih daun keladi....
kalau ada naklah lagi.....



tapikan
cuma nak bertanyalah....
cik jue dah sebulan cashkan duit nuffnang
tapi sampai sekarang tak dapat lagi....
memang lambat ke....???
sebabkan sebenarnya cik jue tak tahu mcm mana nuffnang cik jue dicashkan...
alih2 cik jue tengok ...pending paid...
tu yang tak pasti...sebab cik jue rasa tak pulak tekan cashkan....
alih2 dah pending paid....




ade sapa2 boleh jawab ke??????
tolongh ye....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

amiey lee said... [Reply]

huhu tak dapek den nak nolong sbb duit nuffnang tak penah dpt amount yang blh dicashkan ahhaha

~ yus ~ said... [Reply]

belum pernah cashka jadi tak dapat nak bantu.

Tapi kalau cik jue tak tekan butang cash-out tu, kenapa ada pending paid pula ya?? Memang kompius ni..

Cute MuM said... [Reply]

cuba tengok kat bahagian "pembayaran sebelumnya"..
kat situ ada tulis bila tarikh cashout..
payment advice akan dapat 1 bulan dari tarikh tue..
cek sampai 1 minggu kemudian..

LYAfrina said... [Reply]

tahniah.. rezeki tu

MamaYatie said... [Reply]

bestnya cik jue! tak pernah merasa BE..dah merajuk dah pun

ch@ said... [Reply]

belum pernah cashkan lagi, belum cukup utk di'cash'kan. huhuuu. itu kena tanya blogger yg selalu cash-out nuff la. anje ke atau MZ ke.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa