Wednesday, May 25, 2011

Baca Boleh Komen Tak Boleh....

Tension Betul....Ari ni semua blog Yang Biasa telah cik jue jelajah ....
tapi....satu pun tak boleh nak komen.....
error...dari tadi .......
"pleasa try again...."

kena tak boleh......
.........................


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

puan nina said... [Reply]

ye ke..hmm..kite baru nak try ni..ade x komen ku kuar?

Aku Ibu Muda said... [Reply]

kak an try guna mozilla tadi, pon tak dpt nak komen :( tapi guna google chrome ok je..tak tau lah ada kaitan ke tak...hihii

cik dah ganu kiter said... [Reply]

baru nak try komen...ada x?

zaidah said... [Reply]

zai gunakan mozila ok aje...

ch@ said... [Reply]

cuba try test letak komen sini, ok ke tak? sabar cikJue sabar.

wahida said... [Reply]

ramai blogger duk citer pasal ni, tapi yg peliknya, saya ok lak..saya pakai mozilla..

takut lak jadi mcm tu...

Nana said... [Reply]

ok je kak
saya semalam xbole komen
kejap je
pastu dah ok

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa