Monday, May 23, 2011

AYam Penyet.....

RasaNya Dah Ramai Yang Dah merasa Masakan Jawa Timur Dan Minang.....
Cik Jue baru Nak Rasa......
Maka Perjalanan Diteruskan..Ari ahad Lepas bergerak ke I0I mall Puchong..saja cuci2 mata...dan memenuhi hajat ingin menjamu selera di RESTORAN AYAM PENYET......
boleh tahan jugak rasanya..pedas terangkat.....kami pergi berempat..masing2 ambil menu lain sebab nak rasa first time makan kalau boleh semua nak rasakan.....
gambar tak ambil ....camera habis bateri hp pun sama....
aduh tak lengkap rasanya jadi blooger tak ambil gambar....
layan gambar ayam penyet....dalam google jelah...


ini yang cik jue makan.....


cik hubby makan....

adik cik jue punya....



alamak rasa lapar pulak...cepatlah pukul 1:00 tengahari....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

amiey lee said... [Reply]

wahh feberet kta ni cik jue oii...masa kt sabah dulu byk ayam penyet nih

anie said... [Reply]

aah..tau xpe..ko buat aku pun lapar jugak tau...
ayam penyet ke penget jue..

ch@ said... [Reply]

waduh, sedap sungguh nampaknyaaa tu. nak jugok-nak jugok. cara menghidangkan nya pun dah menarik perhatian, ini lawan dgn air sirap bandung ngam ni. jawa, minang, bandung, elok la tu.

Bionic women said... [Reply]

kita suka ayam penyet tapi hubby kurenggg sit, x kena selra katanya..
kalau gi restoran ayam penyet memang akan oder alvokado cklat..alpukat kata orang indon..masyukkk..
teringin ler plak

LYAfrina said... [Reply]

cik jue tau x... la x pnah mkn lg ayam penyek.. kesian kan??
apa y bezanya ayam penyek tu dgn ayam biasa??

[-suziey-] said... [Reply]

menariksssss :)

Imaan09 said... [Reply]

sedap..tp kena tahan pedas laa.. kt Bangi dah banyak dah Wong Solo..nasi ayam penyet AP, singgalang indah..mm, banyak gak restoran indonesian kan..

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply]

wat jadi lapo blik la..hehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply]

wah sedapnya kita tak pernah try lagik

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

jue perut kana kruk..kruk..kruk..de la kana twngah diet ni...saje je..emm...ayam penyet ni memang sedappp... firsttime kana makan kat kuching sarawak....terus jatuh ati.... simple je hidangan nye tapi makan sekali x puas...tentu nk lagi...

Shahayu said... [Reply]

mmm menyelerakan... lapo la plak.... dulu ada makan kat Kuching... tatau la kat sini rasanya sama ker tak... mmm dap nyer..

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa