Wednesday, April 6, 2011

Obses Dengan WataK kartun

Perasan tak anak2 sekarang banyak yang obses dengan watak2 kartun kat tV.....
bukan orang lain anak dara cik jue yang sememangnye dah pandai memilih kalau nak beli baju n napa sahaja...
jalan2 kat mana saja..n terpandang ape je janji ade gambar kartun mesti nak pergi belek2...nasib baik belek je kalau semua nak beli ********
Terbaru Farisyah telah merembat...baju :Dora"..baju basahan biasa rega pun tak mahal...RM 12 je....ini koleksi yang ke 4 kot..sebelum ni baju ni dah ade tapi semuanye gambar PRINCESS....dan yang tak boleh blah semuanye warna pink.....



tengok bukan main lagikan....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

~ yus ~ said... [Reply]

tak tahu kenapa anak pompuan skrg obses dgn warna pink kan. Kalau watak kartun tu mmg semua budak sama rasanya, tu pasallah baju-baju yg ada watak kartun ni melambak jual kat mana2 kan..

[-suziey-] said... [Reply]

tu dh feeling2 princess dh tu..hiksss

anie said... [Reply]

aku setuju..tengok saje la dgn ariQ..
so far baju otomen belum kitaorg beli..walaupun dia obes dengan otomen
cuma ada baju tido gambar otomwn tu pun mak uda dia belikan....

Zaidah said... [Reply]

klu nabilah suka ngan barbie....memang bebudak pompuan suka ngan princess..... cantik

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said... [Reply]

sama lol ngan doter sy, alya..
sume nk karakter Dora..
huhuhu.. ;p

BIONIC WOMEN said... [Reply]

Dhiya pun camtu, cik jue..
budak2 sekarang advanced..
dhiya skang giler kat Powerpuffgirls..huhuhu

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply]

balqis pun ada baju cam farisyah tu, pink colur gak, memag kenai sanagt dia dengan dora tu, dengan deego pun dia kenai...;

ch@ said... [Reply]

takpe, perkembangan yg bagus. dia dah tahu kesukaan dia. nanti semua dia nak buat koleksi.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa