Tuesday, April 12, 2011

MahaRaJa Lawak...

pagi semua.....semalam satu n3 je....petang pi klinik...
alhamdulilah hari ni farisyah dah ok..cuma selsema je....
kerja kat opis ni mcm biasa...tambah2 my partner cuti....semua kena buat sendiri....
oklah bukan nak cerita pasal kerja sebenarnye....nak cerita pasal...
MAHARAJA LAWAK
dah dua minggu berturut2 cik jue ketawa sampai rasa mcm nak pecah perut nie...
memang kalau ade masalah boleh hilang rasa stress....
tapi ada yang best ade yang tak best...
tapi bagi cik jue yang bestnya...
ZiZaN n JoHan,NaBiL,R2..
yang berapa nak best...
AMIR n WAi...
tapi biasalah tengok je..tumpang gelak..tapi tak undi pun....
(teruk betulkan)
ari jumaat ni dah start tayang kat Chanel Mustika...\
dan cik jue Memang langgan mustika pun...
sebab suka layan cerita kat channel ASTRO WARNA...
oklah korang yang tengok..
korang agak2 sape yang menang YE....
kita tunggu sama2 ye....
buat anie..aku tahu kau suka sangat layan
tapi kalau tak nak langgan CHANEL MUSTIKA
kau layan kat you tube @ http://malaymoviesfull.blogspot.com/




10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

9 comments:

[-suziey-] said... [Reply]

xpnh tgk lagi..tp ni kumpul sume finalist raja lawak kan..

desperate mama said... [Reply]

kita takde mustika... trima kasih sebab bagi link tu... terpaksa layan kat situ jugalah nampaknya...

anie said... [Reply]

hehehe..aku da langgan mustika..nnt abis maharaja lawak..potong terus...

Nana said... [Reply]

suka jozan
lenguh rahang dok gelak hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

x subscribe astro warna. amik box ofiz ajer..huhuhu..

ch@ said... [Reply]

huyeee ada astro warna sudah. kelakar kan cikJue. tak boleh nak budget siapa menang, sebab memang semua mantap. kita pun tengok, setiap kali ada ulang tayang. tetap nak ketawa.

LYAfrina said... [Reply]

LYA X SMPAT NK TGK PON.. TP DLM RAMAI2 SOKON JOZAN

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

ske kat jambu..

cikpuanhady said... [Reply]

waa..nanti nak try carilah kat inet..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa