Tuesday, April 12, 2011

KisaH 7:00 pAGI

Oklah Kalau Tadi Kisah FarIsyah PuKul 1:30 Pagi.....Di HarI Hari Yang Sama (pagi tadilah) tepat 6:30 dia dah bangun.....mandi dan bersiap2 nak pergi sekolah ..sambil itu layan tv ....ok nak tunjuk korang....mesti korang bayangkan farisyah mesti masih ngantuk sebab mlm tadi tidur lambat kan.....tapi inilah hasilnye.....


senyuman yang ikhlas dipagi hari....

layan kartun kat ceria ..sambil tunggu ibu n ayah bersiap...

kasi close-up sikit gambar...bersweter upinipin sebab nak naik motor jap lagi ..sejuk..

inilah xtvt farisyah setiap hari...tidur lambat tapi bangun awal....kita risau gaklah takut dia tak cukup rehat 
tapi bila tanya cik jue dia ..alhamdulilah dia tak tidur pulak time belajar...


farisyah oh farisyah...ibu cerita ni nak kasi farisyah tahu perangai farisyah masa kecik...



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

anie said... [Reply]

bagus..bangun pagi2 tetap ceria..
klu ariQ aku xtau le macamana nnt bila da kesekolah nnt

wahida said... [Reply]

dear, nak tanya, mana cik jue beli sweater upin ipin tu?

~ yus ~ said... [Reply]

alhamdulillah, senang dia bangun pagi...

Moga jadi anak kebanggaan keluarga..

mamalieyna said... [Reply]

aduhai farisyah..tak baik tuk kesihatan tu tido lmbt2..hehe..bgn awal plak.. ^_^..budak tecik kena tido awal tau..hee..

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply]

anie:time ceria..tapi ade gak mood tak elaoknye...

wahida:dekat down cheras....

yus:harap2 begitulah..aminnn

kak eina:tak tahu dah nak buat mcm mana...

ch@ said... [Reply]

waaa farisyah pun dah ada jadual sendiri la. bagusnya. aunty ch@ malas je nak bangun pagi.

Mama Gee said... [Reply]

pagi2 dh bgn...baguss si kecik nih..tenaga budak2 ni kadang2 berlebihan sampai kita pun pelik manalah dia dpt all the energy tu :)

LYAfrina said... [Reply]

cute senyuman farisyah d pagi hari.. ceria jer utk memulakan hari y indah :-)

Sidratul Muntaha said... [Reply]

tgk farisya ni kdg2 ensem,kdg2 cun.
huhuh..

aNJe a.k.a MaMa_Balqis said... [Reply]

wah bagusnya bangun pagi2 dah mandi, kalo balqis tiap2 kali nak hantar rumah pengasuh wajib tidok k,

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa