Tuesday, April 26, 2011

KejutaN Untuk Si dia....

Morning Semua.....
korang happy tak ari ni....???
ari ni nak kongsi sedikit kisah semalam.....
bukan senang nak buat kejutan buat cik hubby sebab kami satu opis..pastu nak pi mana2 mesti dia yang hantar.....terima kasih buat ZUE sebab sudi menemaniku....dan terima kasih buat
kak gie sebab merealisasikan impian jue..
setelah jenuh duk pikir ..akhirnya terlintas dihati nak tempah coklat untuk cik hubby...tapi masalahnya macm mana nak pi ambil...kalau cakap nak pakai kereta tengah hari nanti banyak pulak ditanya (ini susah kerja setempat nie).....pastu bila zue menawarkan khidmat nak tolong ...wah berbunga rasa hati sebab misi hampir berjaya......
tengah hari semalam pergilah jue n zue ke tempat yang dijanjikan dengan kak gie.....first time nak jumpa kak gie nie.....orangnya bukan main lawa lagi.....tapi tak sempat nak borak panjang...lain kali kita jumpa borak panjang ye kak gie....
berbalik pada cerita tadi....pi makan dulu dengan zue....balik opis dah nak dekat pukul 2...alamak mesti nak sempat nak buat surprise ....pastu cik jue call dia...
"abang kat mana nie"
"otw nak balik opis....balik umah jap...nape"
"taklah saja tanya"
"ok"...
masih ada peluang nie......
berlari2 turun ketingkat dua..menuju opis cik hubby membawa coklat yang comel itu....
dan dengan selamba letak atas meja.....
10 minit kemudian.....hehehe ade orang call......
"terkejut abang tahu ....ade coklat atas meja......"
"eee sapa bagi..."
"dah tak payah nak berlakon...."
ok dialong seterusnya tak payah cerita lah ye..kisah umah tangga........hahahaha
ok jomlah kongsi gambar coklat itu...
sedap,menawan...dan cik hubby hampir menghabiskannya...
nasib baik pesan jgn makan habis simpan utk farisyah sikit...
kalau tak memang selamat.....


kasi tengok je ye...

cantik tak....kalau korang nak tempah korang boleh pergi katr sini...
GEEJAA'S COTTAGE



(semalam makan kat steamboat Antarabangsa....sedap.....request dari cik hubby.... )



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

11 comments:

@e_da said... [Reply]

so romantik cik jue... apa saje untuk yg tersayang kan.. sy pun dpt hadiah besday coklat dr geejaa tempohari

ch@ said... [Reply]

sedapkan cikJue. bestnya cikJue dah jumpa mamaGee. naper tak snap gambar. heheee.

anie said... [Reply]

wah..suke..suke...
best x buat suprise kat cik pojie..mesti la best kan..hopefully cik pojie jgn lupa pulak buat kat cik jue yeee...

MummyEcha said... [Reply]

suka suka...dah tu ada bawa tak kat kami...:)hahahahaha

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

waaa...abis ati hubby jue ye ...mcm2 di requestnye.... beskal pastu steamboat n xtra dari jue lagi surprise cokelat ....huhuhu... x pe x rugi pun jue...itu tanda kasih sayang kan...teruskan....

Aku Ibu Muda said... [Reply]

sedapnyaaaaaaa choclate!

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply]

surprise...romantik..hehehe

Nana said... [Reply]

wah
pandai wat sprise ek ehehe
so sweet

[-suziey-] said... [Reply]

ler baru ku tau korang seopis yek..jimat byk ler g keje sama2..1 kete..balik pn sama2..hehe..
so sweet la..best btl bab2 surprise ni..kita pn suka sgt surprise2 ni..hehe:p

Bionic women said... [Reply]

wahhh..kiut coklat tu..

Mama Gee said... [Reply]

hehehe romantik juga jue ni......Alhamdulillah jue sukaa :)

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa