Wednesday, April 20, 2011

Jom Massage

kisah ari ahad lepas...tak pi jalan mana pun cuma pergi GIANT bukit kiara...beli barang sikit...sekarang mana2 pasaraya semua dah ada mesin urut yang kena letak duit tu....selalu gaklah cik jue try letak duit seringgit pastu duduk pastu dia urutlah dalam 3 minit...memang best....
tapi cik jue bukan nak cerita pasal cik jue tapi mcm biasa pasal anak dara cik jue -farisyah....
tengok aje mesin urut tu terus duduk..pastu yang tak tahan siap suruh letak duit...ape lagi farisyah pun berurutlah dalam 3 minit yang tahan siap gelak2 lagi sebab geli katanya...
memang kelakar semua orang yang lalu tengok kat dia yang tak tahan ade yang ambil gambar..farisyah apa lagi siap posing....(tapi budak tu siap minta izin lagi dengan cik jue nak ambil gambar budak busuk tue....)

ni gambar yang cik jue ambil.....




tengok duk tahan geli....



makin kebawah sebab ....


kalau ade belum cuba boleh lah cuba memang best.....










10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

MummyEcha said... [Reply]

uih.......jauhnyer ko beli barang.hehehehe

airis naufal said... [Reply]

hehe.. klaka la farisyah ni.. sy penah try gak mesin ni,. tpi kejap sgt urutnye.. kalo nak lame kene msuk duit lebih skit..heheh

Adyshariz said... [Reply]

amboi cik adik...mcm org besar..hehe..oenah naik sekali je..itu pon geli ya amat

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply]

amboi..kecik2 dah pndai ddk mesin urut yea cik adik..hehehe...kite pon penah try skali...

anie said... [Reply]

sakit badan ke farisya...

jue aku yang dekat nie pun xpenah gie giant kinrara tue tau

[-suziey-] said... [Reply]

bdk kecik xsesuai kusi tu..sbb xkena sume tpt utk dimassage..klu ibu2 dia yg layan mmg cun..eekek:D

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa