Wednesday, April 6, 2011

Hari Ini ,Esok Dan SeMaLam......

Wah Tajuk Tak Boleh Bla.....
Rasa Lama Tak jenguh Blog Nie...
rindu rasanye...
bukan merajuk tau....
tapi....masa tak mengizinkan....
malah perasaan malas menghantui diri....
weekend habiskan masa berfoya2 di kampung sambil melihat adik yang sakit kat kampung....
hari isnin melepak kat umah dengan farisyah sebab sampai pukul 3 pagi dari kampung....
EL sebab farisyah penat tak de orang nak jaga....
semalam kerja tapi tak boleh jengah blog jugak....
sebab banyak kerja menanti....
dan hari ini sedikit kelapangan namun masih banyak yang tertinggal....
JADI....
kalau sempat cik jue kayuh perlahan2 jengah kawan2 yang cik jue tinggalkan.....
rindu sangat kat korang semua.....
love u so much


jumpe next N3 ye.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

MummyEcha said... [Reply]

pelan2 kayuh...:)dpt tak msg aku jue

airis naufal said... [Reply]

ptt la senyap je.. bz rupenye.. cik jue, bile nk wat contest ni..

Ati Masrif said... [Reply]

sian cik jue..

bz mengalahkan PM yek :)

aanie said... [Reply]

sama la ngn sy cikjue...lama x update...skrg ni pun tgh cari mood...

MamaYatie said... [Reply]

oo..balik ganu rupanya..chat dah ker adik cik jue?farisya cane?

LYAfrina said... [Reply]

LYA PON, KELMARIN X SEMPAT NK BW.. BZ SGT KAT OFIS.. BALIK RMH JUST BACA2 J.. X NGOMEN.. LETIH.. N3 KELMARIN PON DH DRAFT MLM2 LAGI.

Mama Gee said... [Reply]

takpe..faham..ai pun kadang2 mmg tak dpt nk bw ke semua blog dan komen2..yelah bukan kerja mengadap blog je 24 jam kan..hehe

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa