Monday, April 25, 2011

HadiaH si dia...PemenaNgnYe iaLah:

Oklah seperti yang dijanjikan cik jue nak tunjuk hadiah yang cik hubby request.....
hadiah nie dah beli minggu lepas...tapi tetap hadiah hari jadilah sebab cik jue yang kena beli...tapi cik hubby yang pilih...cik jue hanya membayarnya.......

inilah hadiahnya....BASIKAL ok.....

jadi hanya dua org je jawab betul ...
anie n azni
tapi kan anie punya penyertaan sorry cik jue tak terima sebab kita satu opis di adah tahu awal2 lagi...jadi pemenangnya hanya sorang...
Azni.....(tahniah azni)

ramai yang jawab

motosikal : tak mungkin sebab kami nak masuk rumah baru...
kereta:tak mungkin kalau dia yang beli untuk cik jue boleh gak??
Hp baru:..ini memang ada tapi kami beli dua biji satu untuk cik jue satu untuk cik hubby dan cik hubby yang bayarkan...hahaha...


ini cik jue punya Experia 10

ini cik hubby punya...

korang nak tahu cik hubby saya punya perangai kalau dia nak tukar hp baru mesti dia kan tukar untuk cik jue sekali...jadi kalau dia pakai hp barui cik jue mesti dapat pakai hp baru gak....
hahaha tapi cik hubby dah cakap ini hp last lepas ni tak de tukar2 hp lagi....


oklah buat pemenang AZNI ...tolong hubungi cik jue ye sebab nak kasi to-up atau cash...
kat loveannajueanna@gmail.com....


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

airis naufal said... [Reply]

HAHAHA..sian kak anie.. bagi je la adiah kat kak ani tu k.jue..=)

wahida said... [Reply]

wow!! bestnya hadiah basikal...lama tak naik beskal...

hepi belated birthday pada hubby cik jue...

MummyEcha said... [Reply]

tahniah buat pemenang...nasib baik aku tak menjoinkan diri..nanti kalu ko buat contest jgn lupa tag nama aku n anie sebagai org yang x layak menyertai tau.....sbb awal2 dah tau apa hadiahnyer hahahahaha.......

cik Jue Aka Ibu Farisyah said... [Reply]

ayu:..nanti kak jue kasi hadiah lain ok...kat anie...

wahida:ari ni bezday dia...bukan balated...

bal:aku lupalah....hahahah

anie said... [Reply]

hahaha..sian kat aku...betul la kata bal..ko kena tag peserta yang xlayak join..hehehe

*azni* said... [Reply]

yeay!sy menang rupenya..terima kasih cik jue..

aanie said... [Reply]

tahniah azni....

–•-•»(•°whØØþ whØØþ€€°•)«•-•– said... [Reply]

ee...hati da nak tulis tadi tapi takut ani kate tiru....hahahahaha... anyway tahniah kat pemenang.... n hubby jue yang dapat beskal...hehehehe

ch@ said... [Reply]

pasal tukar handphone tu sama dgn kita cikJue, mrABi tukar kita pun mesti dpt yg baru juga, kalau tak dengarla bebelan istri ini selagi tak dapat yg baru. wow, basikal tu kita pun dah lupa macam mana nak tunggang basikal. adus.

Bionic women said... [Reply]

bestnyer dapat henpon baru..
kita ztau ler bila nak tukar henpon.huhu

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa