Wednesday, April 27, 2011

Farisyah Versi Kartun...

As-salam semua...apa punya tajuklah...macam mana farisyah boleh jadi versi kartun ye....
hahaha..mai la sini nak cerita....jalan2 kat up town weekend ari tu berdua aje dengan cik hubby...farisyah duk umah dengan "mak teh"....tengok orang duk buat lukis gambar kartun tapi ikut muka kita la...ala..versi kartun le...apa lagi aku pun gagah jugak nak buat satu tuk anak daraku ni...tapi dia tak bawah ...jadi buat abang tu buat ikut gambar kat hp ajelah....tak kisahlah..janji cantik....oklah jom layan ye.....


oklah tulah gambar farisyah versi kartun ok....
siap ade nama glamor lagi "eisya"



tengok dia pakai kat baju..ala2 mcm lencana pulak...
tapi sekarang dah melekat kat beg sekolah ...

harga benda tu RM 10 je...
cantik tapi tang mata tu sepit sangat



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

8 comments:

airis naufal said... [Reply]

amboiii.. dating berdua je ke kat up town.. cantik la k.jue kalo letak kat beg skolah.. berkenan pulak nk bt tuk airis

Mama Zara said... [Reply]

comey!

~izan~ said... [Reply]

cantik! comel!

Bionic women said... [Reply]

tu org panggil karikatur kan?
teringin nak bwak anak kita di central market, nak suh dowang lukis muka dia..tapi lum ada kesempatan

♥MiZz-siHa♥ said... [Reply]

comey..menarik..

LYAfrina said... [Reply]

comel:-)

MamaYatie said... [Reply]

hehee..tomei arr...yer la, mata sepet sket..mata farisyah bulat la jugak

aNa said... [Reply]

cantiknya kartun eisya.aku pun nk buat jg untuk anak teruna ku..heee

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa