Saturday, March 26, 2011

Warehouse di mana saja....

Buka Laman ni ...http://www.shoppingnsales.com ...terus rasa iman tergugat...aduh dimana2 semuanye ade warehouse......best betulkan...ari khamis baru gaji tapi .....
bukan semua duit utk shopping.....kalaulah iman tak kuat memang ajak dah cik hubby pergi...sebab cik hubby jugak memang kaki shopping......
kalau korang kaki shopping bolehlah terjah lama web yang kat atas tue....
cik jue tak boleh window shopping sebab nanti kalau dah suka tapi tak beli rasa sedih pulak..jadi langkah terbaik jangan pergi terus...hahahhaha





10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

@e_da said... [Reply]

sy pun samakaki shopping..kalau dah nampak tak beli rasa ralat.. so lbh baik jgn nampak..heheh

Aku Ibu Muda said... [Reply]

sama la kita...sekarang dalam proses mengikat perut dan nafsu shopping...huhuu

desperate mama said... [Reply]

hahaha... memang menguji ksabaran... tensen je kan..

ch@ said... [Reply]

jarang dan kita rasa tak pernah pun pergi shopping di warehouse ni, agaknya kalau dapat pergi sekali mesti ketagih asyik nak pergi je. mrABi lagi la langsung tak ambil port.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

tol tu la ni sale sana sini

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa