Wednesday, March 30, 2011

TeRmiNaL BersePadu SeLataN

Korang PerNah PerGi Tak Lagi TerMinal Bas Baru Kat SalaK SeLataN Tue....cik Jue TAhu Ch@ pemilik hijaucantk pernah pergi sebab dah buat N3 pasal nie.....
cik jue baru jugak perginye...2 minggu lepas tapi hari ni baru dapat nak cerita hari...hahahaha n3 tertinggal dibelakang jap..rupanye dok dalam draf tak perasan.....
oklah berbalik pada terminal bas tadi...tempat dia memang cantik..sekali rasa mcm duk KLIA...canggihlah walaupun tersesak jugak yelah tempat baru tak pernah sampaikan....
sempatlah snap gambar sikit2..sebab time tu kelam kabut sikit sebab adik cik jue sampai lambat nasib baik tak tertinggal bas....
tapi cik jue boleh ckplah terminal ni memangbaguslah taklah kelam kabut mcm kat pudu n bukit jalil.....(lama tak naik bas balik terengganu)

SeLamat DataNg ke TBS...

Tengok siap ade papan tanda berlepas n ketibaan..
ala2 mcm KLIA kan...

moDel TBS...

kami duk tengok bas adik cik jue ade kat tak...cik hubby sibuk snap gambar...




*****sapa pernah pergi jomlah kongsi ..pandangan anda tentang TBS nie*****

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

6 comments:

ch@ said... [Reply]

rasa macam nak pergi luar negara je kan? hihiii. best dan sangat kagum.

Nana said... [Reply]

adeh rasa mcm jauh la plak pasni klw nk g kluang kena naik bas kat sini
dlu dekat pudu je
tp nampak mcm canggih sket tmpt ni
dari pudu

Mama Gee said... [Reply]

pernah lalu dr luar je...tp nampak mcm cangigh je sistemnyaa...dah mcm airport plak..

noor said... [Reply]

tak pernah pergi sana..jauhnya lah rasanya huhuhuhu]

salam kenal

MamaYatie said... [Reply]

waa..bestnya..tp nak pegi saja2 iskk...tak sesuai pulak..tkde tujuan..huhu...

cikjue dah daftar farisya masuk darjah 1?

Puanbee said... [Reply]

wah dah lama bee tk naik bas nih sejak beranak pinak cam best tu ..bee tag cik jue hee



http://honeyvsbee.blogspot.com/2011/03/contest-km-header-simple-tp-menarik.html

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa