Friday, March 4, 2011

Sekali Baca Terus Jatuh CinTa

sekali cik jue baca blog nye terus jatuh cinta,penuh infomasi terutama tentang islam..buatkan hati cik jue terus jatuh cinta macam cinta pandang pertama ..
selalu tengok korang semua duk cerita pasal dia tapi tak pernah pun tergerak nak buka blognye tapi hari ini entahlah mungkin ade gerak hati kut cik jue terbuka blognye dan info yang ade memang baut cik jue jatuh cintalah..kalau korang nak banyak info jomlah ke blog dia...

siapkah dia......

USTAZ LOVE

korang minat tak kalau korang nak banyak info terutama tentang islam korang boleh klik

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

7 comments:

bee said... [Reply]

bee suka jugak baca blog usataz love ni..haa terbayang ustaz cokelat di tv tu pulak!

Ustaz Love said... [Reply]

Salam...

Terima kasih kerana menyukai blog Ustaz Love dan buat entry khas untuk Ustaz Love.. Ustaz Love sangat menghargainya ;)

Zur@ZaRi said... [Reply]

selalu gak g saner untuk bacer2...
tp silent reader jer..=))

mamaqari said... [Reply]

penah jgk singgah ke blog ustaz love..mmg bagus info dier

~ yus ~ said... [Reply]

akak pun selalu ke sana, tp sekali dua je tinggal jejak...

mostly silent reader...:)

Farra Dhelina said... [Reply]

tau dr mz ;)

*hb

cikpuanhady said... [Reply]

memang menarik..banyak informasi leh dapat..tapi biasa sama cam zurazari je, jadi silent reader..ngee..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa