Monday, March 28, 2011

PiCC FarIsyAh DataNg.....

Petang Sabtu Lepak Kat Taman PiCC dah lama betul tak bawak farisyah pi sana...kesian dia boring je hari sabtu sebab ibu dengan ayah dia ot......jadi petang tu ambil kesempatan dengan cuaca yang baik ..bawak farisyah hirup udara kat luar...jadi si ibu yang duk berangan nak jadi photographer  yang tak bertauliah terus menyuruh anak daranye menjadi model tapi sayang model kurang bagi komitmen sebab sibuk naik main....
layan dulu gambar tepi tasik.....
suka gambar ini...
sayang mok teh...
sempat lagi...
tepi batu ...
ala2 hindustan dengan ibu...
(menci nampak lemak tepu kat perut)

piece ...
siap silang kaki...
terkangkang pulak...
atas basikal pulak...


cukuplah dulu nanti tempek lagi gambar kat taman permainan lak....
tak lalu nak update sekarang.....

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

10 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said... [Reply]

wah bestnya kita baru pi 2 minggu lepas...dah makin pandai anak dara cik jue posing...cantik mok teh farisyah

MummyEcha said... [Reply]

woit.....apsal x rojer aku..huhuhuhuhu.....

airis naufal said... [Reply]

ala kak ju.. sy pi ptg smlm.. kalo tak leh jmpe..

aanie said... [Reply]

pandai farisyah posing...gambar dia mesti ada piece...hehe..

Ummi Eisya said... [Reply]

amboi,mcm syle ada..pandai posing..

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply]

@anje:posing memang pandai....tapi pandai lagi balqiskan...

@bal;last minit.....

@ibu airis:semalam pergi jalan kat tempat lain...huhuhuhu

@aanie:memang semua ade pic...

@ummi eisya:tengah ade mood...

Fakri Mia Farhana said... [Reply]

comel la farisyah ni..pndai sie posing..

sakila's craft said... [Reply]

aku pun benci ngan lemak tepu....hahahahah...

puanbee said... [Reply]

amboi golek2 heee

ch@ said... [Reply]

ahaaa suka tang silang kaki tu, kemain lagi posing ye, boleh masuk model baju kanak-kanak farisyah ni.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa