Monday, March 21, 2011

Pesta Hot BeloN di PutRajaYa...

Pagi sabtu dalam pukul 9:30npagi..dah sampai ke tapak pesta....sebab malam tu dah janji dengan anak dara yang sorang tue...ape lagi sibuk mengajak....biasala budakkan pantang berjanji.....
masa sampai tu memang ramai betul orang....susah jugak cari paking..akhirnye dapat jugak...
orang bukan main ramai berkumpul kat helikopter...kita orang pun pergi jugak..rupanye helikopter tue boleh naik tapi seorang RM 130..terus tak jadi....yalah gaji pun ari khamis....lagipun cik jue rasa tak berbaloi langsung...7 minit je dia gerak pusing putrajaya....(tapi ramai je orang naik..cik jue nikan kedekut sikit kalau bab macam gitu...)
oklah tak tahu nak cerita ape lagi jom layan gambar yang kami yang  snap...

bergambar dengan ayah

bergambar dengan ibu pulak...
antara belon yang sempat dinaikkan...
snap depan sikit
dengan robot pun nak jugak...
ayah tembak buih belon kat anak dara ...
bergaya dengan pistol belon anak...


ok kami hanya membeli pistol belon untuk farisyah n pizza utk breakfast..dan kami breakfast kat area situ je sampai tengok belon yang duk berkembang....



10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

12 comments:

airis naufal said... [Reply]

wah.. ni mesti pegi time hari sabtu tu kan? x jumpe plak kite ye.. nantikan entry sy plak kat hot air balloon

MummyEcha said... [Reply]

meriah betul.....aku x pegi pun jue..laki aku nak g huhuhuhu.....kalu x bleh jumpa ngan ko kan.....

mak ngan bapak dah cun warna dah sama...tp apsal si ank lain plak temanyer...hihihihi

anie said... [Reply]

aku baru nak comment couple nie da sedondon nape anak xsedondon..ko da comment bal

aku xgie sbb tahun lepas da gie..boleh tima x alasan aku nie.

Nana said... [Reply]

akk
saya pegi semalam
tapi time g tu
xde ballon
sebab sy g kul 12
nxt show kul 6 ptg
last2 blk gitu je

Sidratul Muntaha said... [Reply]

nak pergi tpi dak setot bgn lmbt sgt!!!!!!!!!!!!!!!

ch@ said... [Reply]

alalaaa best betul. kita pun nak beli la pistol buih tu, tak payah letih2 meniup. kita selalu je terlepas nak pergi, dah berapa tahun missed ni, haih. next year kena catat dlm kalender awal2. =)

Sumijelly said... [Reply]

wah... sumi tak sempat nak g pesta belon ni..

memula nak g.. tp cuaca nampak cam mendung... langsung tak jadi..nak bawa anak pepaham la.. bukan sorang tp 3..hehehe

jadi duk umah jerla..hehehe
nanti kalu ada lagi pesta ni nak g gak la.. sayik baca cerit aorg jer..hehehe

Sumijelly.com

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply]

kita pi ari ahad, samalah tangkap gambo dengan robot tu...wah farisyah tak takut langsung la

aanie said... [Reply]

x dapat nak g tgk..huhu...x naik ke belon tu??
mahalnya tambang helicopter....huhu...

mamaqari said... [Reply]

mamaqari g hr ahad...dh x bnyk belon pn..huhuhu

Zur@ZaRi said... [Reply]

rindu nyer kat putrajaya=((

Ogy said... [Reply]

alahhh ai balik kpg..kalo tak leh jumpa cik jue kan...hik2

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa