Tuesday, March 22, 2011

Perangai BaRu....

N3 ni nak cerita pasal kisah anak dara cik jue yang tetiba ambil port baru dalam kereta..selama ni tak pernah pulak dia baring kat situ tapi tak tahulah mana dia belajar....tapi tempat baru ni tak boleh dibiarkan sebab boleh membahyakan diri...sebelum suruh duduk betul2 sempat jugak cik jue snap gambar dia....yang tak tahan siap posing pulak tue.....korang nak tengok cara barunye jom klik bawah laju-laju ye........



tengok atas dashboard tu jugak dia nak duduk...

sempat buat mata mcm gitu sebelum turun ke bawah...



anak kjorang pernah naik atas dashboard mcm farisyah...inilah pertama kali farisyah naik baring atas tue...bahaya tu kalau ayah brek emergency tak jatuh....


pening2 ....Farisyah oH fARiSYAH

10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

15 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said... [Reply]

mak ai sampai dok atas tu, kelako la farisyah ni tapi kalo break emergency ni bahaya tau sayang...farisyah mesti cam balqis tak suka dok dalam car seat

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said... [Reply]

uiikss...
dasat nih! hehe

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply]

anje;memang tak duduk pun...memang bahaya tu yang marah tue...

ctiey:memang dasyat...

Puanbee said... [Reply]

dia nak test lah tu k tak duku situ hee..

aanie said... [Reply]

x penah tgk lagi ni budak2 tido kat atas tu...hehe, pandai farishah ni...

CiK Jue aka ibu FarisYah said... [Reply]

puanbee:betullah dia nak test...

aanie:memang pandai...yang kuat kita geram je...

ummiaqeef said... [Reply]

bahaya tu duduk kat situ. kang buatnye break emergency tergolek pulak kang..hehehe

bonda dadif aka akish said... [Reply]

hah..dadif belom reti agi..pasal masih duduk akt car seat...tak taula nnti2 perangainye pon begitu..

=)

LYAfrina said... [Reply]

adoii.. dah dpt port baru kt dlm kete

mamaqari said... [Reply]

alahai comlenyer farisya duk atas tu..hehehe mana la dia bljr tu=)

Amiizaa2001 said... [Reply]

alalalala bijaknyaaaaaa farisha:):) ada idea nak landing kat situ:):)

e.l.i.s.s.m.i.e said... [Reply]

alahai.bahayanya.x pernah lagi nuha mcm tu sebab dia kena ikat kat seatbelt carseat dia ajer :)

anie said... [Reply]

hopefully ariQ jangan la mcmnie..pengsan aku nak kawal nnt..

Ogy said... [Reply]

comeii nyaa budak niii!! hehe

ch@ said... [Reply]

hahahahahahahahaha kelakar farisyah ni, comel betul terselit atas tu. terpaksala ayah memandu dgn kelajuan orang belajar memandu ye.

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa