Tuesday, March 8, 2011

pENgACARA AF tErAkHiR....

AF.....Korang Layan Tak????
cik Jue tak LAyan sangat..tak berapa nak gemar ...tapi tak tahulah tahun ni mybe layan kot ..
sebabnye...bukan nak tengok budak2nye duk nyanyi..tapi nak tengok pengacaranye....
dan maka sahlah bahawa 

PENGACARA AKADEMI FANTASIA MUSIN KE 9 IALAH...
AZNIL HAJI NAWAWI.....i like PAk NiL.....hahahaha


nak tahu lebih lanjut klik sini...


10Q BaCa KisaH "OnE HaPpY FaMilY" Klu RaJin KomENLah sikiT

5 comments:

@e_da said... [Reply]

yeaaaaaa bestnya.. saya adalah peminat aznil... harusss tgk ni

~izan~ said... [Reply]

bila ada aznil,meriah sket AF tu..kalau bdk2nya tak best,tgk pengacaranya pun dah ok hehe

aanie said... [Reply]

suka jugak layan af...saje tengok2..bukan vote pun...hehe..

ch@ said... [Reply]

suka pakNil, harus tengok. :p kata yg terakhir kan, hanya mampu tengok je la.masa dia temuramah kat radio era pagi semalam, dah bajet mmg pakNil, sbb dari gaya robot tu bercakap pun dah tau.

Cute MuM said... [Reply]

suka tengok pak nil jadi pengacara AF.. cute mum ikot AF dari awal sampai yang AF8...

BloG PerIbaDi-SeGalanYa Hak MiliK aNNa-JuEaNNa